Sådan finder man den bedste udlejer af varevogne

Ofte står man i den situation at ens egen personbil, er for lille til transport af ens ejendele. Dette er ofte i forbindelse med en flytning, transport at møbler til et andet hus, eller ved afholdelse af et privat arrangement.

Langt de fleste vælger at hyre en virksomhed til at flytte deres ejendele – men ofte, er der store beløber at sparre, hvis man selv står for flytningen. Dette kan være besværligt med ens egen personbil – og derfor vælger mange at leje en varevogn, flyttebil, kassevogn eller ligefrem en minibus.

Følg disse trin for at finde den bedste varevogns udlejer

Vi har lavet en kort liste, med punkter man bør undersøge og overveje, inden man f.eks lejer en kassevogn.

  • Det inkluderede antal kilometer: De fleste udlejere, har et antal kilometer som vognen må køre, der er inkluderet i lejeprisen. Alt efter, hvor langt man forventer at køre, kan det være en god ide at kigge på dette tal.
  • Prisen pr. kilometer: Man bør kigge på prisen pr. kilometer, udover det inkluderede antal kilometer. Alt efter, hvor langt man skal, kan dette ende med at være den største post. Hvis man skal køre langt, bør man kigge efter en udlejer der giver mængderabat, jo flere kilometer man skal køre.
  • Hvad koster benzinen/dieselen? Her bør man kigge på vognen. Få gerne oplyst hvilket mærke og model der er tale om, så kan man nemt selv regne ud, hvor mange kilometer man kan forvente at køre pr. liter.