3 ting du kan lave på første date

0

Det er altid både spændende, men også nervepirrende at møde en person for første gang, og særligt når det kunne være din eneste ene, som du måske skal tilbringe resten af livet med.
Den første date er både elsket og hadet, for vi er nervøse og næsten tæt på at aflyse før vi skal afsted, men går daten godt, og man ender med at blive kærester, så er det den samme date, man husker og ser tilbage på, når man mindes forholdets spæde start og hvordan nyforelskelsen blomstrede.

En god første date kræver selvfølgelig kemi, smil og en masse gode samtaler, men man kan sagtens skubbe daten i den rigtige retning på forhånd ved, at lave noget som I begge synes er sjovt, og som måske ikke kræver at i skal sidde og kigge hinanden i øjnene non-stop i 4 timer.

  1. En tur i skoven

I behøver hverken at være naturmennesker og gå rundt med bare tæer og synge om kap med fuglene, for at have en hyggelig date i skoven. Men det er både beroligende for psyken og ikke mindst hyggeligt, at være i skoven på den første date.
I kan cykle på mountainbikes og få en fed date med fart på, hvor i samtidig får motion og har det sjovt.
Se mountainbikes her.
Hvis i skal på date i sensommeren eller efteråret kan i gå på svampejagt og plukke hindbær og brombær. Er det forår kan i sanke ramsløg og andre urter, som i kan tage med hjem og lave lækker mad af.
Hvis du vil være ekstra romantisk, kan du pakke en kurv med sandwiches, en flaske vin og et tæppe, og holde picnic i et skovbryn.

  • Se seværdigheder

Hvorfor ikke være turist i egen by eller udforske en by i nærheden hvor ingen af jer har været? I kan tage på museum, zoologisk have eller spille mini golf. Mulighederne er uendelige hvad angår seværdigheder, men nogle af de lidt sjovere er der, hvor man selv skal lave noget, fremfor blot at gå og stå.
Man kan tage i Funky Monkey Park, escape-room, vandland, tivoli eller Go High.

  • Klassikerne

Der er en grund til, at mange vælger de samme ting at lave på første date, og det er nok fordi, at det plejer at gå godt.
En tur i biografen er altid god, fordi man kan få lov til at sidde i mørket og bare lade sig betage sig af filmen og ikke behøve at være på.
Men en biograftur efterfulgt af en god middag på en restaurant er endnu bedre, fordi man da kan snakke sammen om filmen og lære hinanden bedre at kende. Et glas vin til at få løsnet nerverne er heller ikke skift.
Men man kan også mødes på en bar og prøve en ølsmagning eller drikke en drink. Efterfølgende kan man gå en tur i parken, og så må man jo se, hvor man ender efter det.

Rigtig god første date!

Leave A Reply

Your email address will not be published.