Pæne udendørsarealer optimerer arbejdsdagen

0

Næsten alle virksomheder kender det, når udendørsarealerne fremstår beskidte, rodede og fyldte med blade, salt, sand eller andet skidt. Når det ser sådan ud, medvirker det til, at man ikke nyder at træde ud på parkeringspladsen hver dag. Men frygt ej – for det kan vi hjælpe med!

Hos JD-Entreprise ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder at have pæne og ryddelige udendørsarealer – både de grønne og de grå. Derfor vil vi gerne hjælpe med at gøre udendørsarealerne præsentable med vores effektive fejemaskiner.

Vi har mange års erfaring og bred ”know-how”, når det gælder, hvordan forskellige arealer skal fejes. Vi kører hele døgnet. Det vil sige, at vi også kører i weekenden! Dette er ideelt, hvis der normalt holder mange biler parkeret på en almindelig hverdag.

Fejemaskiner til alle forhold

Vores fejemaskine kan være lige netop dét, du skal have besøg af, hvis parkeringsarealerne eller kanterne skal have et løft! Vores fejemaskiner kan feje ethvert område. Hvis arealerne er indrettet med smalle veje, snævre stier eller andet, kan vi stadig hjælpe. Det kan f.eks. også være, at der er masser af beplantning, som ikke må blive beskadiget. Uanset hvordan det ser ud, kan vi hjælpe. Vi fejer skånsomt og grundt uanset hvordan området er.

Medarbejdere med mange års erfaring

JD-Entreprise har over 10 års erfaring – og vi bestræber os på at være den bedste og foretrukne samarbejdspartner. Det har resulteret i, at vi nu er Sjællands største fejeservice-virksomhed. Vi tilbyder en stor fleksibilitet udover det sædvanlige. Vi sidder altid klar ved telefonen, når du har brug for hjælp. Vi gør vores bedste hver dag for at løse de opgaver, der kommer vores vej hver dag. Det gælder uanset om der er tale om fejning, højtryksspuling eller andre opgaver.

Vores medarbejderstab tæller mere end 10 ansatte, der alle har mange års erfaring og er yderst professionelle. Derudover arbejder vi udelukkende med nøje udvalgte leverandører, som er klædt på til enhver opgave. Hos os er ingen opgaver for store eller for små – så hvis du skal bruge en kompetent, erfaren og professionel samarbejdspartner, når det kommer til fejeservice, er vi de helt rigtige at kontakte.

Kontakt os allerede i dag

Besøg vores hjemmeside: www.jdentrepriseaps.dk for at læse mere eller kontakte os!

Leave A Reply

Your email address will not be published.