Esbjerg har fået sig en ny mægler

Der er kommet en ny ejendomsmægler til Esbjerg. Navnet på denne er ejendrøm, og manden bag hedder Jacob Nielsen.

For omkring 2 års tid siden åbnede Jacob Nielsen sin første ejendøm-butik i hjembyen Bramming. Det skete efter flere år i branchen, som havde budt på ophold hos både Home og EDC.

En atypisk begyndelse

Det er efterhånden lidt over en måneds tid siden, at ejendrøm slog dørene op til butikken i Esbjerg, og selvom teamet er glade for at være i gang, tilstår de gerne, at tiden har gjort, det har været en lidt atypisk begyndelse.

“Corona-tiden er speciel for os alle sammen, og det er særligt specielt at åbne en butik, mens det står på, da normen nærmere er, at butikker lukkes. Vores åbning har dog været planlagt i rigtig lang tid, og da vi – trods corona – stadigvæk havde de nødvendige ressourcer, så vi ingen grund til ikke at følge planen,” forklarer Jacob Nielsen.

En mægler i øjenhøjde

Ejendrøm tilhører ingen af de store kæder, hvilket ikke er noget tilfælde. Da Jacob Nielsen åbnede sin første butik i Bramming, var det nemlig med henblik på at differentiere sig fra de andre. Som medlem af en de større kæder pålægges man en række krav og ikke alle disse kommer i sidste ende forbrugeren til ende, mener Jacob Nielsen.

Derfor startede han sit eget. Han ville skabe en mægler, hvor alle overflødige omkostninger var skåret fra. Derudover har det fra start været vigtigt for ham at tale til kunderne i øjenhøjde og give enhver kunde en helt ekstraordinær service.

Ligeledes havde han et ønske om at blive den bedste digitale mægler. I dag sælges rigtig mange huse nemlig ved hjælpe af online aktiviteter, og derfor er det vigtigt at være skarp på dette, mener han.

I dag er han både ejendomsægler i Esbjerg og i Bramming, og selvom corona-epidemien ikke har været god ved særlig mange virksomheder, er ejendrøm kommet rigtig fint fra start.