Importør af natursten: Vi vil være de største i DK

Sten-Design.dk drives til dagligt af Erik Skov, ud fra Tarm i Jylland. Erik har været i branchen for sten i mere end 13 år og er i den grad en kender når det kommer til natursten og dets muligheder for anvendelse. Hos Sten-Design.dk importerer man selv langt størstedelen af sine natursten, fra udvalgte leverandører i Europa, Asien og Brasilien. Man ønsker ikke blot at leverer sten enmas, men at kunne tilbyde et unikt og bredt udvalg af stensorter som hylder de naturlige materialer og egenskaber som natursten har. Hos Sten-Design er de passionerede omkring naturlige sten, deres samspil og anvendelighed i både hus og have. For mulighederne er mange og nærmest uendelige, når sortimentet og variationer er stort nok som de er hos Sten-Design.dk. Hvad end du skulle mangle sten til at træde på ved sti og havegang, pynte og plantesten eller skærver til f.eks. blomsterbedet eller indkørslen – så er målsætningen at Sten-Design.dk er førstevalget når der skal findes natursten.

Mindre firma – store ambitioner
Ambitionerne for Sten-Design er store og Erik har med sine mangeårige erfaring og kendskab til branchen, også en sjælden set indsigt i netop natursten – hvilket er katalysatoren for deres målsætning om at være de største i Danmark indenfor deres segment. Målet skal opnås, ved at kombinere butik/showroom med en velfungerende webshop, hvor kunderne ikke bare kan søge inspiration – men også let bestille stenene som de ønsker og få dem leveret direkte til hjemmeadressen. Hensigten er, at det skal være nemt og gennemsigtet at finde de helt rigtige sten som man leder efter – da det kan være en sand (sten)jungle at finde rundt i, da udvalget og mulighederne er astronomiske. Konkurrencen er dog rigid og der er mange om buddet når der skal vælges sten-leverandør. Hos Sten-Design er man dog selvsikre at de har den ekstra ‘kant’ der skal til, for at adskille sig fra en ellers konservativ branche. Derudover vil man hos Sten-Design.dk ikke bare tilbyde alt indenfor sten, men også grill og grilludstyr til udendørskøkkenet og ildsted i haven. Her har man valgt at tage eksklusive produkter bl.a. bålgrills, bålstativer, brændereoler mm. med ambitionen om at blive danskernes foretrukne leverandør af artikler til grill, bål og ildsted.

Source bålstativer bålgrill brændereol