Bastian lædertasker kan efter 40år købes online

0

Nu er det muligt at købe Bastian lædertasker online. Lædercentret Randers, der også ejer Løkken Læder og Skagen Læder, har nemlig startet webshoppen bastianlaedervarer.dk. Inde på webshoppen kan man derfor finde det bredde udvalg af lædervarer, som også udbydes i de fysiske butikker. Fælles for alle varerne er at de alle er udført i ægte læder. Faktisk er hele 80% af taskerne også håndlavet, og det er bla. en af grundende til den høje kvalitet.

Lædercentret har eksisteret i mere end 40år. Så derfor er der virkelig tale om en forretning, der ved hvad det vil sige at handle med lædervarer.

Webshoppen er delt op i en dame- og herreafdeling. Det gør det lettere for kunderne at finde lige præcis de varer, som de er på jagt efter. Det største udvalg findes en dametasker i læder, hvor kategorien skuldertasker er størst repræsenteret. Skuldertasker er nemlig den kategori af alle lædertasker som fylder mest, da det er det mest anvendte produkt. Bastian Lædervarer viser også sine lædertasker frem på de Sociale Medier både via Instagram og Facebook, så hvis du har lyst til at følge med og finde inspiration til mode, og generelt bare nyde de flotte billeder, så vil vi anbefale dig at hoppe forbi disse sider. Webshoppen har tit nogle gode tilbud, så ved at følge siden på de sociale medier og skrive sig op til nyhedsbrevet, så er du sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud.

Har du lyst til at følge lidt med i de fysiske butikker, så kan du gøre det her:

Yelp:

Løkken Læder

Skagen Læder

Lædercentret Randers

Hotfrog:

Løkken Læder

Skagen Læder

Lædercentret Randers

Bedømmelser:

Lædercentret Randers

Find den webshop:

Webshop

Dansk Firmainfo

Bastian Lædervarer

Dametasker

Anmeldelse af Bastian Tasker

Lædertasker profil

Linksprofil

Bastian Lædervarer

Yelp

Skagen

Løkken

Randers

Butikssiden:

Lædertasker

PR:

Butikssiden

Source Dametasker Herretasker Bastian Lædervarer
Leave A Reply

Your email address will not be published.