Trætte øjne og ondt i hovedet? Prøv et par skærmbriller

0

Har du også oplevet trætte øjne og ondt i hovedet når du har siddet i længere tid og arbejdet foran din computerskærm, set film på dit TV eller scrollet i timevis på din smartphone? Lad os uddybe for dig hvorfor dette kan være og hvorfor skærmbriller fra Blux, også kaldet blue light briller, kan hjælpe dig.

Derfor bliver dine øjne trætte og irriteret

Alle dine digitale enheder, LED-pærer, lamper (og meget mere) udskiller nemlig kunstigt blåt lys, som er synligt lys ved nanometrene omkring 420nm-520nm. Vi sidder svimlende mange timer indendørs foran skærmen nu til dags og studier viser at en overeksponering af det blå lys er med til at overanstrenge dine øjne og gøre dem trætte og irriterede. Når du sidder foran skærmen er dine øjne konstant på arbejde, hvor de skal kontant stille skarpt, fokusere, kigge op, ned og til siden. Det påvirker også dit hoved og kan medføre hovedpine og spændinger i nakke/skuldre.

Udover det, indeholder din skærm også små bitte LED-pærer, som blinker så mange gange i sekundet at du ikke engang opfanger det. Men det betyder at du i virkeligheden stirrer ind i højt energirige blinkende pærer dagen lang og måske endda langt ud på natten, hvis du er en natteravn. Det burde ikke undre en, at det kan have så udmattende effekter for både øjne og hoved.

Sådan virker blux skærmbriller

Heldigvis er Blux her for at hjælpe dig. I Blux sælger vi skærmbriller eller rettere; blue light briller, der skærmer for det skadelige blå lys der kommer fra dine digitale skærme. Det er briller uden styrke og de har et integreret specielt-designet filter i glassene, der filtrerer de mest skadelige lys bølgelængder fra. Brug dem når du sidder og arbejder foran skærmen for at berolige dine øjne og hoved og generelt arbejde mere koncentreret og effektivt. Vi har både briller til brug om dagen og om aftenen som du kan se Vi ses på www.bluxglasses.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.