Negativ indlånsrente eller fastholde købekraften?

0

Verdensøkonomien oplever i dag en del udfordringer. Privates indlånskontoer oplever fx negative renter.
Derfor søger mange henimod alternative investeringer for at værdisikre deres formue.

Efterspørgslen ændres ved negativ indlånsrente
Ændringen gør at der er en stigende efterspørgsel på ædelmetaller og alternative investeringer som guldbarrer, sølvbarrer, platinbarrer eller palladiumbarre for at værdisikre deres formue. Tendensen er primært drevet af den globale usikkerhed i økonomien, som skaber utryghed hos mange. Dertil skal bankkunder betale bankerne penge for, at have deres penge stående på deres indlånskonto.
De fleste tænker ikke over hvad der sker med vores pengesystem og hvordan købekraften mindskes fra år til år, fordi der bliver trykt penge som aldrig før. Her er alternativ investering som guld, sølv, platin og palladium, en god måde at bibeholde sin købekraft på.

Grunde til at flytte midler over i ædelmetaller
Investeres der i guldbarre, sølvbarre, platinbarre eller palladiumbarre er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om:
– Har man en lang- eller kortsigtet investeringshorisont.
– Investerer man for at opnå et afkast eller for at værdisikre sin formue.
– Investeringens størrelse og økonomisk råderum.
– Fordelingen og kombinationen af barrer.
– Handel med en professionel virksomhed, hvor der medfølger en faktura.
Især det sidste punkt er vigtigt, at overveje, da din faktura er din sikkerhed for ægtheden af din guldbarre, sølvbarre, platinbarre eller palladiumbarre, da fakturaen typisk indebærer hver bars unikke serienummer.
Kombination af den globale usikkerhed og en negativ indlånsrente har medført, at udbuddet i guld ikke kunne imødekomme den stigende efterspørgsel. Dette viser endnu engang, at tilliden til guldbarre, sølvbarre, platinbarre og palladiumbarre er opadgående.

Leave A Reply

Your email address will not be published.