Hair Extensions Nordjylland

0

Hvis du savner langt hår, men dit hår ikke er helt er langt endnu, så er hair extensions Aalborg i Nordjylland lige det du mangler! Der er extensions til salg på webshoppen og guider til brug. Er du i nærheden kan du booke tid og få påsat dine extensions af en professionel. 

Helle Hansen fra Extend Your Beauty – er en af de mest erfarne extensions frisører med mange år i branchen. Hun arbejder kun med de bedst kendte mærker. Det gyldne – mørke hår eller helt andre farver såsom – nødde brun eller rødt hår. Det er vel det alle os piger har ønsket os, bare i den lange version!. Vi vil have det lange flotte hår. Ofte fik vi bare ødelagt håret med for mange farvninger eller andet og måtte få det klippet langt ned – med køb af extensions er der råd og håb forude

Fordelen

Fordelen med en påsat hårforlængelse er som sådan, at man får den længde man gerne ville. Men ud over det, så kommer der ofte et meget bedre farvespil i håret. Om man ønsker det mere fyldigt eller mere glat vælger man helt selv. Og netop fylden, eller hvad man nu har valgt sine extensions ud fra, holder meget bedre end det gør normalt.

Farver

Hair extensions kommer i et væld af farver, det er bare, at vælge ud fra hvad man ønsker sig. Ofte vælges der ikke præcis den farve man har i forvejen, fordi det ser smart ud med lidt farvespil i håret, men det kan man nu vælge som man ønsker.

Holdbarhed

De kræver en god hårpleje fordelen med holdbarhed er, at du kan pleje dem i hånden med de rette hårprodukter,  da vil de holde i op til 1 år. Derfor er det også det bedste, hvis der følger en god beskrivelse med produktet sådan så man passer godt på sine nyindkøbte extensions.

Priser og kvalitet

Sørg for at sammenlign dine priser når du køber extensions online – vær opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten i disse. Extensions er ikke bare extensions. Er det 100 % ægte remy menneskehår eller er det syntetisk?


Påsætning af en professionel

Får du påsat dine hårforlængelser af en professionel vil det naturligvis spille helt fra start. Der vil også følge råd og vejledning med på vejen hvilket er nyttigt i forhold til valg af extentions.

hair extensions nordjylland
Leave A Reply

Your email address will not be published.