Få styr på din paradentose

Paradentose opstår når betændelsen i tænderne når ned i vævet og knoglerne. Tandkødet har altså været udsat for bakterier og henlagt uforstyrret i længere tid. Derfor er det utrolig vigtigt, at du går til tandlæge engang imellem for at få styr på bakterierne, så de ikke bliver til paradentose.

Har du tandlæge skræk, skal du ikke være bange for at sige dette til tandlægen. Det er utrolig vigtigt at få styr på denne meget valide skræk. Hos Risskov Tandklinik tager de hånd om dette og guider dig igennem en 100% smertefri behandling.

Få styr på din paradentose

En tandlæge tager dig i hånden hele vejen og sørge for at du får bugt med din betændte mund. Mange mennesker lider af paradentose, men også en helt almindelig bakteriebefængt mund, som skal behandles. Her er det vigtigt du får fat i en tandlæge, der forstår dette. Paradentose kan undgåes, hvis man når at fange bakterierne og rengøre munden inden de udvikler sig.

Du kan også selv gøre meget, for at undgå de værste paradentose symptomer ved at rense tænderne og undgå diverse usunde ting. Men dette kan tandlægen også snakke meget mere med dig om.

Hos Risskov Tandklinik kan du hurtigt og nemt komme i behandling. Her er der utrolig hurtig tidsbestilling og du kan nærmest komme til med det samme.