Få maksimal kompensation ved flyforsinkelse

En af de bedste ting ved at rejse er at man har chancen for at slappe af fra dagligdagens stress, det er den bedste mulighed for at kunne afkoble, slappe helt af og opleve noget helt andet end man normalt gør i ens dagligdag. Så en af de sidste ting man har brug får når man skal slappe af, er forstyrrelser under en ferie, specielt hvis ens rejse starter med at have en forstyrrelse såsom et fly der er forsinket. Mindre fly forsinkelser ved afgang vil højst sandsynligvis være minimal da de fleste flyselskaber har en buffer i deres flyplaner som tillader at de kan når at indhente mindre forsinkelser.

I nogle tilfælde er det dog ikke muligt for flyselskabet at indhente forsinkelsen og dermed heller ikke flyplanen, og større forsinkelser kan derfor ske. Sådan nogle forsinkelser kan have forskellige konsekvenser for den rejsende, for det første er det meget stressende at opleve forsinkelser, for du skal muligvis skynde dig for at kunne nå en bus, et tog eller endda et andet fly. Hvis du mister dit næste fly kan det være at der ikke er mange alternativer til at nå din slut destination og specielt hvis det er højsæson kan de være svært at finde alternativer som endnu ikke er fuldt booket.

Der er mange grunde til at flyforsinkelser kan være irriterende i forskellige situationer og specielt hvis du ikke modtager noget form for kompensation for forsinkelsen. I nogle tilfælde kan flypassagerer have krav på at få kompensation, men for det meste vil flyselskabet ikke gøre dig opmærksom på hvilke rettigheder for har ved forsinkelser. So med mindre du som en passager kender rettighederne for kompensation i tilfælde af fly forsinkelse, så kan det være svært at få information om hvordan og om du kan kræve kompensation.

I de seneste år er der kommet en stigning i antallet af selskaber som tilbyder at hjælpe med at få din kompensation, men disse selskaber tager typisk omkring 25-30 procent af din kompensation hvis de vinder på vegne af dig. Det stigende antal af claim agencies gør det svært for flypassagerer at finde ud af hvilket claim agency som tager det laveste gebyr for at hjælpe dig med din sag.

Ofte tager det ikke mere end et par minutter at sende et krav om kompensation direkte til flyselskabet, men flyselskabet gør det ikke altid åbentlyst hvordan man indsender et krav og deet kan være svært at finde information omkring hvordan man indsender et krav om kompensation direkte til flyselskabet.

Der er nogle gratis services som kan hjælpe flypassagerer med at få kompensation ved flyforsinkelse, en af disse services kan guide dig til hvordan du indsender dit krav om kompensation direkte til flyselskabet, og du dermed undgår at miste noget af din kompensation ved at benytte et claim agency. Hvis flyselskabet afviser din sag kan det være brugbart at få et claim agency til at håndtere din sag. Claim agencies er ofte erfarne i at håndtere krav fra flyselskaber og de tilbyder også juridisk hjælp hvis flyselskabet bliver ved med at afvise sagen.

Så næste gang du oplever et forsinket fly på din rejse, så bør du altid undersøge om du har krav på kompensation i tilfælde at flyforsinkelse, du kan bruge en online formular som vil fortælle dig hvis du har krav på kompensation, samt hvor meget kompensation du har krav på.

Comments are closed.