Erhvervstelefoni med masser af nye muligheder

0

Erhvervstelefoni har udviklet sig med stor hast i de senere år. Dyr hardware er erstattet af digitale løsninger, som hostes i skyen og køres direkte fra computeren. Det betyder, at selv helt små virksomheder i dag kan få adgang til professionel telefoni tilpasset deres situation og vilkår.

Uni-tel er blandt Danmarks førende udbydere af erhvervstelefoni. Deres løsninger er kendetegnet ved stor fleksibilitet – de kan tilpasses helt specifikke behov og alle virksomhedsstørrelser. Samtidig er priserne lave og kvaliteten høj. Oppetiden er tæt på 100%.

Læs om nogle af deres løsninger nedenfor.

Omstillingsbord

Uni-tels omstillingsbord er, som det er normen i dag, cloud-baseret. Selvom navnet antyder, at der er tale om et fysisk device, er det således 100% digitalt. Det betyder ikke blot, at I slipper for dyr hardware placeret i virksomheden, men også, at systemet altid kører med de nyeste opdateringer, og at små og store justeringer kan foretages, uden at I behøver få besøg af teknikere.

Omstillingsbordet, eller omstillingssystemet, som det også kaldes, er udviklet med henblik på at kunne fungere i alle typer virksomheder. Dermed indeholder det naturligvis også alle de features, man kan forvente. Ud over omstilling er der bl.a. telefonsvarer, automatisk viderestilling, køer, integration til eventuelle andre systemer, fx CRM, og rigtig meget andet. Alt kan styres af den enkelte kunde via et dashboard med ”drag & drop”. Det grafiske udtryk kan dermed tilpasses, sådan at I hver især har nem adgang til de features, I bruger mest i det daglige.

IP-telefoni

Virksomhedstelefoni foregår i dag hovedsageligt over nettet, og det er netop heraf ordet IP-telefoni kommer. Det står for Internet Protocol-telefoni og omtales ofte også under forkortelsen VoIP, som står for Voice over Internet Protocol. Uni-tels IP-telefoni er udviklet af nogle af Danmarks absolut dygtigste it-folk, og det mærkes på kvaliteten. Oppetiden er tæt på 100%, talekvaliteten er i top, og det samme er sikkerheden.

Prisen er samtidig stærkt konkurrencedygtig, også for udlandskald, ligesom implementeringsprocessen er smidig og nem at have med at gøre.

Hvis du vil vide mere om Uni-tels IP-telefoni og hvilke fordele og muligheder, teknologien byder på så læs mere her.

Telefoni i Teams

Det omstillingssystem, Uni-tel har udviklet, hedder One-Connect, og som beskrevet ovenfor er det stærkt fleksibelt. Uni-tel har, som nogle af de første i verden, gjort det muligt at lave en komplet integration af et high end telefoni-system til Microsofts kommunikationsplatform, Teams.

Det betyder, at I både kan ringe, dele filer, chatte og i det hele taget styre al virksomhedens kommunikation via et og samme system. Ligesom de øvrige ydelser fra Uni-tel er det let at installere telefoni i teams.

Mere om Uni-tel

Hvis du vil vide mere om Uni-tel generelt så læs evt. videre her eller besøg deres hjemmeside.

Leave A Reply

Your email address will not be published.