Klar, parat, gravid!

0

På et eller andet tidspunkt i et menneskes liv vil man være nød til, at forholde sig til graviditet på den ene eller anden måde. De fleste mennesker og dyr i verdenen kommer nemlig fra denne såkaldte graviditet.

Faktisk er graviditet noget af det første man som spæd vil opleve selvom, at det er de færreste personer som stadigvæk husker ens mors graviditet.

På den anden side af 20’erne kommer graviditeten til, at blive et samtale emne hos mange og på den måde vil man så begynde, at få et indtryk af den forældre verdenen.

Om man er klar til at blive forældre er en blanding af realitet og følelse. Man kan godt føle, at man er klar til at blive en en far eller mor, men hvis man ikke har netværket, økonomien og lignende – Så kan det alligevel være svært, hvis man ikke kan tage sig af sit barn og sig selv.

En af vores yndlings lyttere Mikkel B. har fortalt sin erindring om, at blive far for første gang. I en alder af 21 var Mikkel blevet alene-far med Sigurd, som nu er omtrent 5 år gammel med blondt gyldent hår.

Da han først var blevet far vidste han ikke helt hvordan han skulle håndtere det, da der ikke var andre i hans omkreds, som også var blevet far endnu. Det resulterede i, at Sigurd ikke blev passet helt ordenligt og kom til, at tisse på gulvet en enkelt gang.

Efterfølgende fik Mikkel sig et online job, som gjorde at han kunne tage sig af Sigurd derhjemme og tjene penge til hans lille familie.

I overstående historie kan der altså ses, at det er muligt at blive forældre, men det vil være meget lettere hvis man var lidt forberedt på det på forhånd.

Noget af det første du kan gøre for dig og dit barn er, at foretage en graviditetscanning hos en professionel. Personligt kender jeg til https://mageloesgraviditetsscanning.dk/ i Odense, da de har hjulpet mange der med forskellige typer scanninger

Leave A Reply

Your email address will not be published.