En ambolt gør smedearbejdet til en leg

0

Smedearbejdet gøres til en leg, hvis der skal formes jern og du har en ambolt til opgaven. En ambolt kan mange steder fås i forskellig kvalitet, alt afhængig af, hvem du køber den hos. Hos Tooma får du den bedste kvalitet, når du skal have smedet dit jern.

Handel kun kvalitet

Er du usikker på kvaliteten af den ambolt du vælger at købe, så tøv ikke med at spørge til råds ved den pågældende webshop. Hos Tooma, fås der ambolt på 60, 80 og 100 kg. Smede ambolten er med rund og firkantet hul og er indsats hærdet til 55HRC. Slebet på banen / planet.

Her kan du altså gøre dit smedearbejde til en leg. Hvis du skal have smedet nogle knive, økser, knager, hængsler, hestesko eller lignende, så kan du være sikker på, at en ambolt kan klare jobbet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.