Vigtigt når du skal vælge et webbureau til din nye hjemmeside

0

Når du skal have opsat en ny hjemmeside, er det vigtigt, at du får den opsat korrekt og efter nutidens standarder.
I 2020 er det vigtigere end nogensinde før, at din hjemmeside loader hurtigt. Det er det både fordi brugerne er utålmodige og ikke gider at vente mange sekunder på, at en forside eller underside loader. Det er også vigtigt fordi, det har indvirkning på din hjemmesides SEO, hvis den er langsom. Her er vi igen tilbage til brugeradfærden. Hvis en side loader langsomt, går brugeren hurtigt væk fra siden igen, og det skaber en høj bounce rate. Bounce rate er en term der benyttes til at fortælle, hvor mange procent af de besøgende på hjemmesiden, der forlader den igen med det samme i stedet for at klikke videre og læse mere på hjemmesiden.
Det er derfor vigtigt, at du vælger et webbureau som har fokus på både hastighedsoptimering af hjemmesiden samt SEO-optimering. Det får du, hvis du tager en snak med webbureauet Komplet Web ApS, som du kan læse mere om her: https://kompletweb.dk/.

Et webbureau i Odense med mange års erfaring med SEO

Webbureauet Komplet Web ApS udarbejder professionelle WordPress hjemmesider, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte kundes logo og farver samt eventuelle ønsker til webdesign og opbygning.
Samtidig er der fokus på en enkel og overskuelig prisstruktur, som gør det nemt at overskue hvad der er valgt, og hvad det koster.
Din virksomhed kan få en komplet hjemmesideløsning som indeholder SEO-optimering, tekstforfatning og hosting. Inkluderet i hostingen er også muligheden for support samt løbende opdateringer af WordPress tema og plugins.

Arbejde med SEO (søgemaskineoptimering) – her er flere ting vigtige

Når du vælger en løsning med SEO, skal der først udføres en grundig søgeordsanalyse. Det er denne analyse der viser, hvilke søgeord og søgetermer, der kan være fordelagtige at optimere hjemmesiden på. Der skal ofte kigges på lokale søgninger, da mange mennesker kombinerer den ydelse de ønsker udført med en geografisk lokation – f.eks. en by eller et område.
For at få en effektiv SEO skal der også udarbejdes gode SEO tekster, som tilfører viden eller inspiration til brugeren, så de får lyst til at læse mere.
I SEO arbejdet er intern linkbuilding på hjemmesiden også meget vigtigt. Det er den interne linkbuilding der gør det nemt for de besøgende at navigere hurtigt rundt på websitet.
Som nævnt spiller hastighedsoptimering også en vigtig rolle i forhold til SEO. Her skal billeder komprimeres så de fylder så lidt som muligt (uden af de bliver dårlig kvalitet). Hjemmesidens vigtige data bør også caches.

Få en personlig snak om dine ønsker og behov for onlineannoncering

Hos Komplet Web ApS får du altid muligheden for at få en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker og behov i forbindelse med opsætning af en ny hjemmeside.
Her kan du finde ud af, om der er behov for SEO, social media annoncering eller noget helt tredje. Så kan du vælge en løsning præcis efter dit behov og dine ønsker.

Leave A Reply

Your email address will not be published.