Det kan ikke blive nemmere at få et speedbådskørekort!

0

Jeg husker det som det var i går!
Der er nu gået 365 dage siden jeg blev 30 år i foråret sidste år 2019

Jeg havde i meget lang tid snakket om at få mig et speedbådskørekort, men kender du det, at man tænker og overvejer noget meget længe, men det bliver ikke rigtig til noget?
Sådan havde jeg det hvert fald, da jeg overvejet at få det speedbådskørekort i København som er min hjemby og fødeby i nu 31 år.

Jeg var heldigvis så heldig sidste år, at min søde Kone Louise havde klaret det hele for mig.
Det betyder at ud over den nye telefon jeg fik af hende, så fik jeg minsandten også et kursus til et speedbådskørekort Tirsdag d. 16 April 2019 I går har jeg så hentet min helt egen båd og jeg kan ikke glæde mig mere til at komme ud på vandet.

For at vende tilbage til dagen for præcis 1 år siden, så mødte jeg op i København ude på Amagerstrandpark en ”tidlig” morgen kl. 09.00 for at tage det første og indledende af mit kursus.
Jeg troede her at det ville tage flere dag, men jeg blev meget hurtig klogere, da det hele kun tog 5 timer.
Jeg havde aldrig troet at det kunne tages så hurtigt, men på mindre end en dag kunne det hele lade sig gøre.  

Min Kone Louise havde bestilt og betalt det hele hos Speedbaadskolen.dk, som faktisk tilbyder speedbådskørekort i gele Danmark. I dag kan jeg undre mig over at jeg ikke selv fandt dette meget hurtigere, for det var netop det med at skulle møde op over flere gange der satte sig sin tvivl i mig grundet tid og mulig, men at det hele kunne klares på kun en lille dag, var over alt positiv forventning.

Skal du have et speedbådskørekort? Så tvivl ikke med at kontakte Speedbaadskolen.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.