Pileflethegnets mange facetter

Eksempel på kraftigt pileflethegn

Mange forbinder pileflethegnet med det klassiske og naturlige hegn af flettet pil. Der er dog sket en udvikling på markedet for pileflet indenfor den seneste årrække og denne artikel vil give et overblik over nogle af de pileflethegn man kan købe.

Det kraftige pileflethegn

Et af de mest holdbare pileflethegn på markedet. De er lavet af kraftig pil, hvilket øger holdbarheden betragteligt. Det er samtidig rigtig naturligt, da det der holder det sammen er siderammerne, hvilket giver et indtryk af frihed og natur. Det kraftige pileflethegn kan ses i toppen af artiklen i forskellige højder.

Pileflethegn med ramme

En anden, også meget holdbar løsning, er pileflet med ramme. Den øvre ramme på hegnet beskytter selve pilen mod vind og vejr. Dermed forlænges levetid også. Det virker ikke så naturligt, som det kraftige eller almindelige pileflethegn, men det er rigtig godt til at skabe hyggeligt kroge i haven og på terrassen, hvilket også kan ses på billedet.

Almindelig pileflethegn

Almindelig pileflethegn

Det almindelige pileflethegn, er også en mulighed når det kommer til pileflethegn. Man skal dog være opmærksom på at det er et produkt der er på retræte i pileflet markedet. Bl.a. hos jmkiil.dk skal man skynde sig, hvis man vil have fat i det sidste parti. Udover det, skal det siges at lang de fleste anbefaler kraftigere modeller, da hegnet hurtigt vil se udtørret og træt ud, med de tynde pile.

Pileflet foldevæg

Sidst men ikke mindst, kan man finde fine foldevægge i pil. Det skaber smukke og rolige rum i haverne og man vil hurtigt og let kunne montere og afmontere denne form for hegn. Overordnet set kan man sige at pileflethegnet er kommet for at blive og dets popularitet er stødt stigende. I hvert fald i Danmark ifølge jmkiil.dk.