Tips til den første date

Første dates kan være rigtig sjove, men de kan også være meget akavede… Så her er nogle tip til at håndtere en normal første dates akavethed.

Hvad skal jeg tage på

Du skal altid være dig selv på en date. Hvis du aldrig bruger hæle, skal du ikke bære dem på en første date! Ikke kun har du svært ved at gå i dem, men du vil bare ikke være komfortabel. For mænd, hvis du ikke helt er den type mand, der bærer slips, skal du ikke bære en sådan bare for at imponere din date. Sørg for, at du altid er dig selv og er komfortabel. Det anbefales heller ikke at bære et splinternyt tøj, fordi du muligvis ender med at indse, at det ikke føles godt at gå i. Den sidste ting, du vil gøre når du er på date, er at justere dig selv hvert andet sekund.

Hvor man skal hen på en date

Første dates finder ofte sted på en restaurant, men der er mange der ikke er fan af at gå ud til middag på en første date af et par grunde. At skulle se på nogen i øjnene imens begge spiser kan nogle gange være akavet, især hvis du får mad fast i dine tænder! Men vigtigst af alt er det sværere at opbygge kemi med nogen, når du sidder overfor dem. Jeg anbefaler at planlægge en date, der involverer en form for aktivitet, hvor du har det sjovt og holder det afslappet. Prøv bowling, gå på et museum, minigolf, den slags.

Hvad skal man sige

Formålet med dating er at lære nogen at kende, finde ud af, om du er kompatibel, og se, hvad i har til fælles. Den bedste måde at gøre det på er at stille dine date spørgsmål, der vil udvikle sig til positive samtaler knyttet til et bestemt minde. For eksempel: “Hvad var din livret som barn?” Dette gør det muligt for din date at åbne sig op og dele deres følelser, som hjælper med at danne et bånd. Det er virkelig vigtigt at vise din date, at du virkelig er interesseret i at lære dem at kende, spørgsmål som ”fortæl mig mere” er også gode! Komplimenter er rare, men kan undertiden komme ud som “generisk”. Så at stille de rigtige typer spørgsmål får din date til at have det godt med sig selv, og det vil virkelig adskille dig fra andre. Uanset hvad du gør, skal du ikke få det til kun at handle om dig hele aftenen!

Vær fordomsfri

Husk, at første dates kan være helt akavede af mange grunde. Husk, at personen måske er virkelig genert, eller måske har de haft nogle dårlige dates, eller måske har de noget familiedrama, der foregår. Bare fordi det ikke siger zing på den første date, betyder det ikke, at de ikke er rigtige for dig! Lad ikke eventyrshistorier det belære dig om hvordan kærlighed skal føles, stå i vejen for dig. Gå på en anden date eller tredje date, før du beslutter, om du vil tage det næste skridt med denne person. Én date er ikke nok til at have en fuldstændig forståelse af, hvem den anden person er. Lad ikke dine foredomme ødelægge noget, der kan være fantastisk.