5 tegn på at du har brug for en kloakmester

0

Af og til kan vi alle sammen få brug for hjælp af en kloakmester. Når vi har et problem med toilettet eller kloaken, så er det ofte noget der haster. Jeg vil i dette indlæg komme med 5 tegn på, at du formentlig har brug for hjælp af en kloakmester.

1. Toilettet er stoppet

Hvis dit toilet er stoppet kan det skyldes et problem med kloaken. Du kan selv prøve at løse problemet med en svupper, men afhælper det ikke problemet – så kontakt kloakmester.

2. Skadedyr i din kloak

Hvis du har mistanke om at der kan være skadedyr i din kloak, er det på tide at kontakte en dygtig kloakmester. Her vil blive foretaget rottebekæmpelse, og derefter anlagt rottespærre for at forebygge problemet fremadrettet.

3. Vand i kælderen

Får du vand i kælderen? Så skal du have løst problemet hurtigst muligt! Her kan du få lagt omfangsdræn og nedsivningsanlæg, og man kan foretage skybrudssikring. Dette er alt sammen noget et kloakfirma håndterer.

4. Skader på kloakrør

Hvis du har mistanke om at der kan være skader på dine kloakrør, skal du have hjælp. Kloakmesteren kan komme og foretage en tv-inspektion af kloaken, for på den måde at lokalisere eventuelle skader. Her føres et kamera ned i kloaken, så man kan se hvad der skal udbedres.

5. Tilstoppet nedløbsbrønd

Man skal rent faktisk tjekke sit hus’ brønde 2 gange årlig, for at tjekke at alt er som det skal være. Hvis de stopper til er der en overhængende risiko for vandskader, så det er vigtigt at man løbende tjekker op. Kontakt kloakmesteren, hvis du har mistanke om en tilstoppet brønd.

Jeg håber du kan bruge dette indlæg til noget, og husker at kontakte et kloakfirma, hvis du har mistanke om nogen af ovenstående tilfælde.

Tjek eventuelt dette indlæg ud, som handler om hvordan du kan forebygge oversvømmelse. Læs mere her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.