Forebyg oversvømmelse af din grund med en billig faskine

Billige faskiner er en god måde hvorpå du kan aflede vand fra din grund. Ved heftige regnskyl er det godt at være forberedt så du undgår oversvømmelse af din grund. Med en faskine så siver vandet direkte ned i jorden uden at det behøver igennem kloaksystemet. Dette er en fordel, da du slipper for at overbelaste kloaksystemet ved dit hjem og samtidigt er det en miljøvenlig løsning.

Det er nemt og billigt at installere en faskine. Du kan enten hyre en autoriseret kloakmester eller du kan gøre det selv. Hvis du dog ikke føler dig helt sikker ved at gøre det selv, så er det også muligt at anlægge faskinen som et ”joint venture”. På den måde kan du får hjælp og rådgivning, men hvor du stadig selv udfører det manuelle arbejde.

Regnvandkassetter er et andet ord for faskiner, så det skal du ikke lade dig forvirre af. Der er nemlig ikke den helt store forskel. Forskellige udbydere vælger bare at bruge forskellige ord for det.