Smedejern til lavpris

0

Lavprissmedejern.dk levere galvaniseret jernprodukter til de laveste priser på markedet. Kvaliteten er dog stadig helt i top, hvilket ejerne bag selv sørger for ved at tage ned på fabrikken minimum 2 gange om året. I tæt samarbejde med dem, bliver der altså leveret smedejern der ikke bare holder i lang tid, men også er fuldstændig ensformiget og ser godt ud.

Galvaniseret Smedejern

På siden finder du et udvalg af designs til dit nye smedejernshegn, smedejernsport eller smedejernslåge​. Dem du ser er dog kun udkast og egentlig mest ment som en inspiration til dig som kunde. Du kan vælge at designe dit helt eget produkt med inspiration fra disse designs. Derfor er alle priser og mål også vejledende. Er du i tvivl om prisen, så tøv ikke med at kontakte dem.

Smedejernet er i en stabil og kraftig kvalitet, der holder år efter år. Holdbarheden ligger i, at jernet er blevet varmgalvaniseret og pulverlakeret – Dette betyder også, at der er minimal vedligeholdelse.

Varmgalvanisering betyder, at jernet dyppes i zink – Derved kan jernet modstå rust væsentligt bedre end almindeligt jern. Levetiden øges altså voldsomt. Den ensartede overflade kommer fra pulverlarkeringen.

Alle produkter og priser på siden er vejledende. Kontakt dem gerne, hvis du går med tankerne om et varmgalvaniseret hegn, låge eller port – De dækker hele Danmark.

Leave A Reply

Your email address will not be published.