Få silkeblødt vand

Hvis du har problemer med kalken og hårdt vandt i dit hjem så bor du nok i en by, hvor vandet er utrolig hårdt. Det kan ødelægge vaskemaskinen, opvaskemaskingen og andre maskiner i hjemmet der bruger vand. Met et blødgøringsanlæg gør du dit vand blødere, som samtidig også reducere, hvor meget rengøringsmiddel og vaskemiddel du skal bruge hver gang.

På denne måde sparer du altså penge i længden, også selvom sådan et blødgøringsanlæg ligger i de 5.000+ kroner. Ikke nok med du sparer penge, så sparer du faktisk også tid, hvis du ender med selv at skulle gøre dine glas rene når nu alt kalken sætter sig og er synlig efter en opvask.

Blødgøringsanlæg kan gøre alt forskellen

Et blødgøringsanlæg beskytter de steder i dit hvem, hvor der bruges vand. Og det er altså ikke så få steder – Badeværelset, armatyrer, vaske- og opvaskemaskiner. Fordelene er mange og du vil kunne mærke en stor forskel når det silkebløde vande rammer din krop eller din service / tøj.

  • Blødere og luftigere hud med skinnende hår
  • Beskytter din vaske- og opvaskemaskine
  • Blødt vasketøj
  • Klare glas (uden kalk)
  • Kæmpe besparelser og formindsket energiforbrug
  • Blødgører selv meget hårdt vand

Omvendt osmose

Ikke nok med, at du kan få silkeblødt vand, så kan du faktisk også fjerne langt de fleste kemikalier i din vand samtidig. Dette fungere via omvendt osmose. Princippet går ud på en helt naturlig proces, hvor vandet smider sine urenheder. Omvendt osmoseanlæg kan fjerne op til 99% af alle bakterier fra vandet og smide op imod 95% af de 300.000 stoffer vandet indeholder.