Guide: Sådan arrangerer du den perfekte polterabend

0

En polterabend er en fantastisk mulighed for at sige farvel til det gamle og velkomme det nye. Her får du en udførlig guide til, hvordan du arrangerer den perfekte polterabend for din ven eller veninde.

Din ven eller veninde skal giftes, og det kræver en polterabend. Måske er du den heldige, der får lov til at stå for arrangementet? Det er en ære at få tildelt den rolle, men det er også med en vis form for ærefrygt. Der er meget, der skal arrangeres, og du skal have mange bolde i luften.

Med andre ord er det ikke en opgave, du ikke kan varetage alene, men kræver at du uddelegerer nogle opgaver, så dagen forløber så fejlfrit som muligt. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du arrangerer den perfekte polterabend for din ven eller veninde.

Hvilke aktiviteter skal I lave i løbet af dagen?

Ingen polterabend uden leg og fysisk aktivitet. I skal bruge en hel dag sammen, og derfor er det vigtigt, at der er nogle forskellige aktiviteter, I kan tage jer til. Det skal være aktiviteter, der er sjove, og så gør det ikke noget, at det tager tid.

I skal som sagt bruge en hel dag sammen, før festen overtager om aftenen, så det er vigtigt, at I har planlagt alt ned til mindste detalje. I kan vælge nogle af de mest populære polterabend-aktiviteter, såsom:

  • Giv hinanden klø i paintball
  • Tur gennem gågaden iført udklædningstøj
  • Indspille coverversioner af kendte sange hos et musikstudie
  • Sælg kys og kram til forbipasserende
  • Tag på kanalrundfart

Mulighederne er mange, men husk at tage højde for de gæster, der skal med på polterabenden. Det nytter ikke noget, at I skal ud at bestige en klatrevæg, hvis der flere ældre gæster med.

Hvilken underholdning skal der være om aftenen?

Når dagens aktiviteter er overstået, er det tid til festen om aftenen. Her er der også forskellige muligheder, men det er en god idé at arrangere nogle festlige indslag i løbet af aftenen. I kan vælge at gå efter den obligatoriske stripper.

Charlotte Schou er et af de største event- og stripbureauer i Danmark, og hos dem kan du både booke herre- og damestrip. De tilbyder specifikt strip til polterabender, så du går ikke galt i byen, hvis du vælger at booke her.

Udover stripperen, som ikke nødvendigvis egner sig til alle polterabender, kan I lave andre festlige indslag. Skriv en sang og den vordende ægtemand eller -kvinde, del den ud og fremfør den sammen, lav festlege eller andre skæve påfund, der kan være med til at fuldende aftenen.

Det er fint at overskride grænser, men det skal være sjovt for alle

Når du skal arrangere polterabenden, er det typisk, fordi det er dig, der kender gommen eller bruden bedst. Der medfølger en vis form for ansvar i denne position, og det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker om vedkommendes grænser.

Hvis du er i tvivl, kan du spørge ind, men undgå at afsløre for meget. En polterabend er bedst, hvis ikke hovedpersonen ved, hvad dagen vil bringe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.