Beskyt din mobiltelefon med nyt innovativ skærmbeskyttelse

Ødelægger du skærmen på din mobiltelefon, kan det ende med at blive en dyr fornøjelse, at få din ødelagte skærm udskiftet med en ny.

Kom i stedet den trælse og uundgåelige skade i forkøbet og beskyt din mobiltelefon med et kvalitets panserglas. De fleste af os bilder os selv ind, at vi ikke behøver et panserglas til mobiltelefonen, da vi selvfølgelig ikke taber vores mobiltelefon og ødelægger skærmen. De fleste af os tager med tiden desværre også fejl. En ødelagt skærm er nemlig den hyppigste skade på mobiltelefonen. Derudover er det også en af de dyreste skader, at reparere.

Nordic Shield er et nyt dansk skærmbeskyttelses brand til Apple, Samsung Galaxy og Huawei. Hos Nordic Shield benytter man sig af den nyeste teknologi til at udvikle unikke skærmbeskyttelses produkter i en overlegen kvalitet, så du kan forlænge din mobiltelefons levetid længst muligt.

Nordic Shield har som noget nyt udviklet et unikt skærmbeskyttelses produkt, nemlig Nordic Shield Silicone Edge. Nordic Shield Silicone Edge er designet med en kant af silikone, der beskytter skærmen endnu bedre end et standard skærmbeskyttelses produkt. Derudover giver Nordic Shield Silicone Edge dig også et markant bedre greb om din mobiltelefon.

Vil du gerne komme en dyr mobilreparation i forkøbet, så kan du købe en kvalitets panserglas fra Nordic Shield her:
https://www.nordicshield.dk/