Rygestop på kun 1 time

0

Med biofeedback rygestop fra holdopnu.dk får du rygestop på kun 1 time. Ondamed Biofeedback rygestop er helt ufarligt og uden nogen former for gener. Her kan du kvitte smøgerne på kun 1 time ved, at behandlingen balancere kroppen og altså fjerner nikotintrangen.

Du får hurtigere renset kroppen med ondamed biofeedback-behandlingen. Der sker en igangsættelse og en udskillelse fra vævscellerne af den tidligere ophobede nikotin. De giftstoffer, der medvirker til, at din krop trænger til nikotin. Her får du hurtigere renset din krop gennem nyrer, hud og tarme.

Behandlingen har ubegrænset effekt, men virkningen ophører, hvis du blot ryger en enkelt cigaret, da den vil medføre en ny indkodning af nikotintrang i kroppen. Derfor er det vigtigt, at de du er topmotiveret før, under og efter behandlingen.

Priser

Priserne er tilmed utrolig konkurrencedygtige for både private og virksomheder. Rygestop i 1 time for kun 1.095,-

Det er en pris ingen kan sige nej til, for at få et helt liv uden rygning. Det letter på både pengepungen og helbredet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.