Helseprodukter fra Læsø

Læsøfruerne drives af Solveig på den smukke ø Læsø. Her sælger hun diverse hjemmelavede helseprodukter med råvarer direkte fra Læsø. Råvarer såsom tang, salt og olie som alle sammen er baseret på økologiske produkter.

Her kan du forkæle din hud med en bid af Læsø’s skønne natur. Her bliver der fremtryllet fantastisk skønne helseprodukter, der hjælper med at pleje din hud og velvære. Her er det også muligt at købe gavepakker, så du kan glæde din mor, søster, ven, veninde eller lignende.

Historie og udvalget

Det ligger på den populære besøgsgård Storhaven, hvor diverse turister kan opleve en masse dyr, spise god hjemmelavet is, opleve gårdbutikken eller sidde og nyde cafeen. Det er altså her Læsøfruerne holder til og driver den fysiske butik med de selv samme produkter, som webshoppen indeholder.

Helseprodukterne tæller mange og hvad de forskellige produkter er godet til, kan du se inde på shoppen. Udvalget tæller især:

Tidselolie
Badesalt med tang
Badeaslt
Kropsolier
Pimpsten til fødder
Læsø Shampoo
Læsø Badesalt
Sæber

Kontakt og lokation

Storhavevej 4
9940 Læsø
info@laesoefruerne.dk
+45 24 27 66 67