Find nemt lokationen til jeres firmarrangement

0

Få 3 tilbud og find nemt og hurtigt den perfekte lokation til jeres næste firmaarrangement

Firmarrangement med EventButler

Alle firmaarrangementer er forskellige, og de fleste firmaer og medarbejdere har forskellige ønsker til, hvordan deres firmafest skal udspille sig. Det vigtigste for at en firmafest bliver god er, at den skaber glæde og forhåbentligt livslange minder for gæsterne.

For at sikre, at festen foreløber vellykket og efter planen, er det en god ide at starte planlægningen i god tid. Der er mange ting at tage højde for og især, hvor festen skal afholdes er et af de helt store emner i planlægningen.

De fleste kan nok nikke genkende til, at det er de færreste af os, der har stor erfaring med koordinering af diverse firmaarrangementer. Og, endnu færre, der kan udpege de forskellige steder, der har mulighed for at afholde en god firmajulefrokost med musik, underholdning, en lejet bar og god musik og mad eller, hvem der kan afholde en fantastisk sommerfest i smuk natur og beroligende omgivelserne, der kan skabe rammerne for en lærerig teambuilding dag eller sjove aktiviteter.  

Det kan derfor være et tidskrævende arbejde først selv at finde matchende steder og dernæst kontakte de mange aktører, og høre om de har plads til at afholde ens firmaarrangement.

For at slippe for bøvlet har EventButler skabt en portal, hvor de matcher private og erhverv op med 3 steder, der matcher med lige netop deres ønsker og behov.

EventButler er specialister indenfor events, kender markedet og ved lige præcis, hvilke steder, der matcher med jeres ønsker. Derfor giver EventButler jer 3 tilbud fra 3 forskellige steder som hoteller, kroer, konferencecentre, restauranter eller eventbureauer så i nemt og hurtigt kan få et overblik over mulighederne i markedet og tage stilling til, hvilket af tilbuddene, der matcher jeres ønsker til jeres firmaarrangement bedst.

Så står i også og skal afholde et firmaarrangement så få 3 matchende tilbud fra EventButler her.

Note: Lige nu kører EventButler en konkurrence med myselfie, hvor hver 10ende, der booker et arrangement igennem dem er med i konkurrencen om en myselfie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.