Mangler du en låsesmed i Vanløse?

0

Vi er din autoriseret låsesmed i Vanløse med fokus på højt service niveau. Står du med et akut behov for en låsesmed, kan du benytte dig af vores døgnservice. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn og udfører alle former for låseservice.

Vi har mange års erfaring og kan derfor stå inde for det arbejde vi udfører. Vi løser stort set alle typer af opgaver inden for låseservice. Vi har en lang række af certificeringer inden for de fleste typer af låse. Kontakt os derfor i dag, hvis du ønsker et tilbud.

Som låsesmed i Vanløse, tilbyder vi professionel låseservice til både private og erhverv. Gør brug af vores døgnservice ved at ringe til 2677 2677.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 26772677. Du kan også tage et kig nedenfor, hvor vi har samlet et udsnit af de opgaver, vi bl.a. løser:

• Udskiftning og håndtering af låse i København og Vanløse
• Oplukning af låse i Købehavn og Vanløse hos både private og erhverv
• Adgangskontrol
• Udskiftning af dørtelefoner
• Dørautomatik og dørpumper
• Postkassesystemer
• Brand-, tyveri- og værdiskabe

Hos KS Låse ser vi frem til at høre fra dig

Leave A Reply

Your email address will not be published.