Sådan tager du karrieren videre

Hvis du er en af dem, som har fuld drøn på karrieren, så kan det være godt givet ud at stoppe op fra tiden til anden. På den måde kan der blive plads til at forholde sig til, om man ønsker ændringer i sit arbejdsliv, om der er noget, man ønsker mere eller mindre af, eller om man blot bevæger sig i den retning, man ønsker.

Gennem ens arbejdsliv kan det være godt givet ud, hvis man investerer i sig selv. En af de måder man kan gøre det på er med karriere coaching. Karriere coaching giver plads til, at man kan kigge på sit arbejdsliv udefra. Det er en mulighed for at forholde sig til, om man ønsker sig ændringer, om man ønsker hjælp til at tage nye skridt eller om man ønsker et karriereskift. Det kan nemlig være nødvendigt at forholde sig til disse ting i helikopterperspektiv, for at udfordre sig selv på nye måder.

Hvilke emner kan der arbejdes med i karriere coaching? 

De emner der kan arbejdes med i karriere coaching vil altid tilpasses efter de ønsker, man har, når man starter i et forløb. For at gøre det mere håndgribeligt, hvad det kan indebære, så kommer her nogle forskellige emner, som der kan arbejdes med en karriere coach omkring. 

  • Bliv mere tydelig omkring dine styrker – både faglige og relationelle
  • Motivation 
  • Trivsel 
  • Få gjort det mere klart hvilke drømme du har arbejdsmæssigt. 
  • Få dine udfordringer gjort mere tydelige. 
  • Bliv klædt på til at blive mere handlekraftig
  • Få inspiration til hvordan du kan gribe din forandringsproces an

Disse er blot nogle af de emner, som kan sættes fokus på, når man ønsker karriere coaching.