Oister Mobil har bedre forbindelse – til kunderne?

Hvis du er i en søgen efter et billigt og fornuftigt mobilabonnement, som har god dækning i hele landet, da behøver du ikke lede længe, før du støder på Oister. Oister er en af de nyere udbydere af telefoni- og mobildataløsninger i Danmark, hvoraf denne dattervirksomhed af 3 Mobil er intet mindre end blot 10 år gammelt og klarer sig ekstremt godt – især i forhold til deres kunder.

Oister tilbyder nogle af Danmarks laveste priser blandt teleselskaber på deres mobilabonnementer. Du kan f.eks. få hele 60 GB data og fri tale for 109 kroner eller 2 timers tale og 4 GB data for 49 kroner om måneden (i skrivende stund). Derudover kan du gøre nytte af alle Oisters små goder, såsom EU-roaming, fri SMS og MMS for langt de fleste abonnementer og ovenikøbet slippe for en bindingsperiode for dit abonnement – men er der så en hage ved det hele? Umiddelbart ikke. En god måde hvorpå du kan se, at Oister er et godt valg, er ved at gøre brug af truspilot.dk.

På trustpilot har Oister en score på hele 3,9 ud af en maksimal score på 5. Scoren kommer af de mange kundeanmeldelser, som Trustpilot har tilegnet sig gennem de seneste år fra forskellige hjemmesider og virksomheder. Til sammenligning har Telenor f.eks. en score på 3,7, mens Telemore har den laveste score af de tre på 3,4 ud af 5. Kunderne er derfor generelt gladest hos Oister, hvor de endda også får tilbudt nogle af de laveste priser for deres abonnement. Om du så allerede har et mobilabonnement hos Oister eller overvejer at skifte, da vil du i første omgang skulle registrere dig på Oisters hjemmeside og på den måde få et Mit Oister, som fungerer som dit kontrolpanel for dit abonnement, hvor du har en masse funktioner og en høj frihed til at operere over dit Oister abonnement.

Abonnementsordningerne bliver hos Oister kaldt for Oister Mobil, hvor der løbende kommer gode tilbud gennem året på deres mest populære abonnementsordninger – og der kommer endda også flere til. Oister Mobil har ofte de bedste tilbud af alle teleselskaber og tilbyder i visse korte perioder også endnu billigere abonnementspriser i takt med, at konkurrenterne også sænker deres priser.

Oister har kort sagt ofte nogle af de billigste mobilabonnementspriser i Danmark til hele familien og har endda nogle af Danmarks gladeste kunder i forhold til de fleste andre danske teleselskaber.