Nyt badeværelse: 3 gode tips

0

At skulle have nyt badeværelse er en stor omvæltning og noget du nemt kan komme til at slippe mange penge for. Derfor er det også vigtigt at i får et badeværelse, der ikke blot ser godt ud på papiret, men som også der godt ud i virkeligheden. Derfor har vi samlet 3 tips til hvordan du kan få et rigtig fedt badeværelse.

#1 – Oplev elementerne i virkeligheden

Det er egentligt meget simpelt, det at opleve badeværelset i virkeligheden er noget helt unikt. Her vil du også ofte kunne opleve de enkelte elementer som en del af en større helhed – og med kyndig vejledning fra erfarne indretningsspecialister og VVS’ere, som både ved hvad kan lade sig gøre, samt har fingeren på pulsen ift. hvad der er moderne, ny teknologi osv.

Bor du i Aarhus – Baddesign har et af de flotteste bad udstilling århus

Der findes faktisk steder rundt omkring i det ganske land, hvor der er specifikke badeværelsesudstillinger og showrooms. Men man kan også ofte finde delelementerne rundt omkring i forskellige varehuse som eksempelvis Bauhaus, Stark og deslige.

#2 – Tænk over farverne – specielt på klinkerne

Hør – vi siger ikke at lyserøde klinker er en dårlig ide, hvis det er det I vil have, så er det det I skal have. Men hvis I ikke er 100% sikre på at I skal bo der resten af jeres liv, så kan det være en ide at overveje noget mindre specielt og som vil trække op i en evt. salgssituation senere i livet – eller bare lade den være den samme.

Det er selvfølgelig nemt nok, hvis det blot er en væg som skal males i en anden farve, men de lidt mere permanente elementer som klinker, toilet, vandhane og fugninger kan være lidt sværere at udskifte, hvis man blot er gået efter en “flavor of the month”

#4 – Tænk bæredygtigt (og spar penge)

Der findes rigtig mange brugte elementer derude, som du med fordel kan genanvende og få rigtig meget af det billigt, hvis ikke helt gratis.

Eksempler på ting du kan få billigt eller gratis gennem DBA eller lignende

  • Toiletter
  • Vandhaner
  • Badekarbatterier
  • Blandingsbatterier generelt
  • Bidetaramatur
  • Brusesæt brusehoved

Hvis vi tager et konkret eksempel – et toilet. Så kan du få et nyt Ifö Sign toilet til 1.850 kr., eller du kan vælge at spare næsten halvdelen ved at købe det på DBA.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.