Få smukt plankegulv i hele Danmark

Der er noget hele særligt ved plankegulve – både duften, udtrykket og følelsen. Hos Torp Gulve har vi stor passion for plankegulv og især de smukke Douglas planker har fået stor plads i vores hjerter.

Vi er ikke i tvivl om, hvorfor vi er så store tilhængere af Douglas. Først og fremmest kommer de fra bæredygtigt skovbrug, fra grundigt udvalgte skove. Derudover skiller de smukke og massive planker sig ud og intet er overladt til tilfældigheder.

Hos Torp Gulve kan vi hjælpe dig med at skabe lige præcis det udtryk du ønsker. Vi tilbyder kun gulve i særklasse og du er garanteret at få glæde af det i mange år. Om du ønsker nyt trægulv i Odense, Århus, København eller resten af landet, så står vi klar med hjælpen.

Dit gulv er noget af det vigtigste i dit hjem, så det handler også om at vælge rigtigt. Der findes næsten ikke et hjem, hvor et trægulv ikke passer ind.

Skal vores passionerede og profesionelle team hjælpe dig med at fuldende dine gulvdrømme? Eller vil du gerne høre mere om de mange muligheder. Så læs mere om vores trægulve her.