7 kabale stadig populært

Har du ejet en pc med Windows installeret i løbet af de seneste 20-30 år? Hvis svaret er ja, er chancen for, at du har spillet 7 kabale på pc’en ganske stor. 7 kabale fik nemlig en sand opblomstring – og et virtuelt gennembrud – da spillet blev installeret som et standard spil i Windows.

Syvkabale ryger ud i kulden – og direkte ind i varmen igen

Der er imidlertid sket meget, siden 7 kabalen var at finde i Windows, og i dag skal du kigge langt efter kortspillet – og andre spil for den sags skyld – i Windows. Syvkabale er med andre ord røget ud i kulden hos Microsoft.

Betyder det så, at det er slut med at spille gratis 7 kabale?

Bestemt ikke – tværtimod. Der er stadig flere muligheder for at spille gratis 7 kabale. Det gælder blandt andet på siden Gratis7kabale.dk, hvor du kan spil gratis 7 kabale lige så ofte og så længe, du har lyst. Spillet er med præcis samme 7 kabale regler som det velkendte kabalespil fra Windows, og derudover kan du også selv vælge, om du ønsker at vende et eller 3 kort ad gangen.

Google også med på vognen

Det er ikke kun hos Gratis7kabale.dk, at det er muligt at spille 7 kabale gratis. Også Google har lavet deres eget 7 kabale spil, der fungerer ganske udmærket. Du finder det ved at søge på “7 kabale” i Googles søgemaskine.

Selv om Microsoft ikke længere er med på vognen omkring syvkabale, er der således stadig flere gode muligheder for at spille gratis 7 kabale online.

Syvkabale stadig et populært spil

Og heldigvis for det. For selv om 7 kabale efterhånden har mange år på bagen, er det stadig et yderst populært kortspil og tidsfordriv. Et kabalespil tager sjældent mere end 5 minutter, og passer derfor perfekt ind i de små pauser i hverdagen eller på jobbet, og samtidig er det en rigtig god måde at stresse af på. Og så er det jo bare positivt, at det stadig er muligt at spille gratis 7 kabale på nettet.