Netflix eller DPlay?

0

Streamingtjenester er for længst blevet inkorporeret i det danske hjem, hvor TV-stuen ikke længere er knudepunktet for hyggen, og hvor kvalitetstid kan forekomme i alle hjemmets hjørner og ikke blot i stuen Denne aspredning af hyggens samlepunkt er hvad streamingtjenesterne har ført med sig – og disse ser ikke just ud til at forsvinde ud af vores hverdag lige foreløbig – Men hvilken streamingtjeneste bør du så vælge? Der er mange muligheder, men nedenfor vil vi blot kigge på to enormt populære streamingtjenester, som vi har herhjemme: Netflix og DPlay.

DPlay er en nyere spiller på markedet herhjemme i Danmark. DPlay er enormt populært herhjemme, da DPlay har et større bibliotek bestående af serier, hvortil fokusset drejer sig om amerikansk reality. Mange af de populære realityprogrammer, som kan findes på DPlay, er utilgængelige på de fleste andre streamingtjenester i Danmark, og gør derfor DPlay til en vigtig modspiller på markedet i dag.

Prisen for et abonnement på DPlay pris ligger i dag på 79 kroner og giver dig fri adgang til de meste af deres indhold. Med ”fri adgang til det meste” menes der, at DPlay også har visse abonnementsudvidelser gemt oppe i ærmet, som betyder for dig, at du også har mulighed for at kunne tilkøbe den såkaldte ”sportspakke”. For 179 kroner kan du se en del sportsrelateret indhold på DPlay. En anden grund til at DPlay er enormt populært herhjemme er, at det tekniskset er gratis at gøre brug af.

DPlay er gratis, på samme måde som at f.eks. YouTube er gratis: Der gøres brug af reklamepauser. Du kan derfor oprette dig på DPlay helt gratis og se deres basis-indhold helt uden at betale en krone – du betaler dog i stedet med din tid, da underholdningen forudsætter at du er nødsaget til at se reklamer indimellem.

Netflix er den mest populære streamingtjeneste i de danske hjem. Det er nemlig på Netflix pris at danskerne bruger mest tid og det er også her, at de fleste danskere tegner et abonnement. Netflix har i en længere årrække kunnet tilbyde en bred mængde indhold til sine medlemmer, hvortil noget af dette endda er originalt indhold produceret af Netflix – endda oftest i samarbejde med store navne inden for underholdningsbranchen.

Netflix har et af de største kartoteker af film og serier i verdenen, når det kommer til streamingtjenester. Netflix er dog også den største spiller på markedet i dag, og indholdet kan derfor føles meget outdated og il tider endda for altsigende. Der er så meget indhold på Netflix, at serier og film begynder at drukne i det hav af muligheder, som de stiller deres medlemmer overfor. Netflix koster i dag 79 kroner. Du kan endda streame film og serier i 4K-opløsning, hvis dette ønskes – dog kommer dette med en pris. For 129 kroner om måneden kan du streame på op til fire enheder ad gangen i en UHD-opløsning (4K). Du kan også vælge en standardpakke for 99 kroner om måneden, hvor du kan streame på op til 2 enheder ad gangen – men dog kun i fuld HD og ikke UHD.

Så hvad skal du vælge? Dette er blot et spørgsmål og præferencer. DPlay er til dig, som er villig til at se reklamer fremfor at betale for sin streamingtjeneste, og dermed kan se gratis indhold i form af serier, som generelt peger i reality-retningen. Dog, hvis du ønsker at betale for DPlay, da er DPlay stadig et godt valg for dig som blot ønsker at se det indhold, som de tilbyder. Netflix er derimod til dig, som ønsker at både film og serier, uden nogensinde at løbe tør for underholdning. Netflix er den største spiller på markedet af god grund og er derfor det typiske valg, når det kommer til at vælge sig en streamingtjeneste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.