En jagtstol til mere komfort og kvalitet på jagt turen

Er du på udkig efter en lækker jagtstol af god kvalitet og komfort?

Forestil dig det senarie, at du går ude i den kolde vinterluft med geværet på den ene skulder, og en jagtstol på den anden. Jagten har varet i flere timer og du er ved at være godt træt, så du sætter dig i læ på din jagtstol. Men nu har du haft den samme jagtstol i flere år og den er gået hen og blevet meget ukomfortabel at sidde på, og læderet er blevet grimt. Så er det tid til at anskaffe sig en ny en, og denne gang vil du ikke spare på kvaliteten. Her er det rigtig vigtigt at vælge den rigtige, da et fejlkøb vil bringe dig i samme situation.

Hvad er vigtigt at prioritere?

Det er vigtigt at finde en træstol med et godt sæde i form af læder da læder ikke går så nemt i stykker og bliver grimt. Dernæst skal du tænke på at finde en jagtstol med træben, ikke mindst på grund af udseendet, men også fordi at træ har nogle vigtige funktioner i og med at det er holdbart og nemt at bearbejde. Til sidst men ikke mindst, skal man tænke på fødderne på jagtstolen. Fødderne har en vigtig rolle, i og med at det er nem som skal bære dig ovenpå blødt underlag gennem en hel dag. Man skal tænke på at få nogle bredde fødder med en stor radius, da sådanne fødder er mindre tilbøjelig til at sænke ned i den bløde skovjord. En god ide er også at lede efter en jagtstol med rustfri fødder, da underlaget som fødderne skal stå på, tit er vådt. Til sidst er det også vigtigt, hvis man skal gå meget eller er nødt til at bære sin stol med sig, at have en skulderrem i en god kvalitet, et bud på det kunne være et læderrem, da læder er behageligt og holdbart.

Et godt bud på en god jagtstol som både er komfortabel, pæn og af god kvalitet vil være en lækker jagtstol fra CP Mortensen: Trebenet Jagtstol 80cm. (findes både i 60 og 80 cm højde)

Via Jagtstol
Comments