Hvordan får du succes med SEO?

0

Hvad er det mest væsentlige, når det kommer til SEO?

Det får du svar på i dette indlæg. Indlægget er hurtig læst, og fyldt med informationer, som du kan bruge allerede i dag!

Når man skal få succes med SEO, så er der tre vigtige fronter man skal arbejde med. Vi bruger det her til at ranke Phone Rep og iPad reparation

SEO content

Du skal sikre dig, at du har nok indhold på din side. Du skal forsøge at lave en side til hver keyword du vil ramme, som er et overordnet keyword. Du skal se på volumen og konkurrencen her. Find dit keyword. Fx isPad reparation. Slå det op på google, så ser du på nr 1 resultaterne, hvor meget tekst har de skrevet om iPad reaparation. Hvis de har skrevet 400 ord, så skriver du 800. Hvis de har skrevet 800, så skriver du 1600. Derefter skal du altid forsøge at ramme

LSI keywords, altså relaterede keywords…

LSI keywords er bare et fancy ord for synonymer til dit keyword. Du finder dem vha. bl.a. google keyword planner, ubersuggest, ahref, keywoord tool io etc og google. Den simpleste måde er bare, at gå ind på google slå dit keyword op og rul ned til bunden, her står der nogle relaterede søgeord. Dem skal du inkorporere i din tekst – NATURLIGT.

Derefter få installeret YOAST og følg alle anvisninger slavisk, husk intern linking.

Teknisk SEO

Problemer med din tekniske SEO kan du nemt finde ved at gå ind på google search console og gå ind under problemer og fixe dem alle. Derefter kører du analyser igennem vha. forskellige værktøjer. Søg blot efter SEO Audit tool, så kører du analyserne igennem og får rettet fejlene, der viser sig. Du skal være opmærksom på Duplicate content, fejl med robots.txt, no-index, canonical url etc.

SEO, Linkbuilding
SEO Optimering, Linkbuilding
SEO

URL formater…

Du skal huske at holde dine url korte, og ikke lange. De skal reflektere dit keyword. Fx hvis du vil ranke på vinduespudsning, så kan din url være /vinduespudsning.

Linkbuilding

Linkbuilding er også utrolig vigtigt, her er der tale om eksterne links og ikke interne. Du skal have en naturlig link profil med kombinationer af forskellige typer af links; billed-links, kontekstuelle links og link kataloger. Derudover skal links komme fra forskellige sider med forskellig autoritet og helst indenfor din branche og niche.

Læs også: https://www.gratisnyheder.dk/2019/11/seo-wikipedia-linkbuilding/

Jeg håber du kan bruge det her.

Mic drop

Leave A Reply

Your email address will not be published.