Babysits – Et børnepasningsfællesskab der hjælper forældre og babysittere globalt

0

Find babysits her

Det er efterhånden længe siden at begrebet en “babysitter” blev introduceret for os, men behovet for én er ikke blevet mindre med tiden. I dagens Danmark lever mange et travlt liv, og mange forældre vil nok kunne nikke genkendende til problemet hvor de har måttet aflyse deres planer, fordi de ikke kunne finde en babysitter i tide. Det var udfordringen med at skulle finde en babysitter, som også er den rigtige til at passe på det der betyder allermest, der i 2008 gav Peter van Soldt idéen til Babysits. Da han startede projektet op, som i dag er blevet til Babysits, var det med en målsætning om at kunne udarbejde en online platform der ville give forældre verdenen over muligheden for en lettere hverdag. Resultatet endte ud i et online fællesskab for børnepasning, der gør det nemt for forældre og babysittere at komme i kontakt med hinanden.

“Babysits er en fantastisk platform! Jeg har som alenefar ofte udfordringer med at få passet mine to små piger, men Babysits har gjort det nemt for mig og jeg har nu en masse forskellige muligheder for børnepasning. Deres system er nemt og sikkert, og de barnepiger jeg har haft igennem Babysits har været fantastiske. Babysits har gjort min hverdag som far nemmere, og er sikker på de fortsat vil blive ved med at hjælpe en masse andre forældre!”

– Jens Kristian

Gradvist voksede Babysits sig større og trængte ind på nye markeder i nye lande. Babysits er idag en international platform, med et internationalt team bag sig, som hjælper forældre i mere end 28 lande og har nu mere end 1.400.000 brugere. Hver dag arbejder vi på at forbedre vores platform og samtidig hjælpe alle vores brugere med deres udfordringer og ønsker.

Med tiden udviklede Babysits sin mission fra at forenkle en af hverdagens udfordringer for forældre, til at arbejde på at bygge et samfund op der styrker børnepasnings miljøet. I dag bliver en stor del af fokus fra Babysits derfor brugt på hvordan vi kan forbedre hele oplevelsen ved at skulle have passet sine børn, men også oplevelsen for de babysittere der finder arbejde gennem vores platform.

Ja, udover at hjælpe forældre med dagligdagen, hjælper platformen også, især unge mennesker med at finde deltidsarbejde i form af børnepasning. Babysits er gratis for alle babysittere som tilmelder sig, og det er medvirkende til at Babysits har et bredt udvalg af babysittere. Vi lytter til forældres ønsker og forventninger til en babysitter og også de ønsker og forventninger babysittere kan have.

”Babysits er super fedt for babysittere som mig, som ikke nødvendigvis vil arbejde hver dag. Da det er gratis for babysittere, kan jeg altid kigge på hjemmesiden og finde forældre i mit område, som jeg finder spændende. Dette giver mig mulighed at vælge præcis dén familie, der passer mig bedst, og give den bedst mulige oplevelse for børnene jeg passer”

– Clara

Det har aldrig været nemmere at finde børnepasning og du kan både tilmelde dig gennem vores website, men også gennem vores mobile app. Du kan også finde, under vores fællesskabs ressourcer, en masse spændende artikler om blandt andet børnepasning, opskrifter og idéer til aktiviteter. Om du er forældre der står og mangler en ekstra hånd til børnepasning eller om du leder efter lidt ekstra arbejde og elsker at passe børn, er Babysits platformen for dig. Start din søgen efter et arbejde med børnepasning eller en babysitter her.


Leave A Reply

Your email address will not be published.