Dild & Mand IVS udvider portefølgen af hjemmesider

0

Dild & Mand IVS er en virksomhed, der laver og driver adskillige affiliate-sider. En række af virksomhedens mest populære sider beskæftiger sig med dating, sexlegetøj og babyudstyr.

For nyligt satte folkene bag så endnu et skib i den store affiliate-sø. Denne gang er nichen fiskeri, og siden har fået titlen ‘Fish N’ Tips

“Det er altid mega sjovt at starte en ny side. At se noget tage form giver virkelig bare blod på tanden, og nu har vi efterhånden så meget erfaring med at bygge hjemmesider, at det ikke tager os mange uger, før vi faktisk har et hæderligt produkt,” forklarer Jesper Nørskov Jensen, der er partner hos Dild & Mand IVS, inden hans makker Casper Ellam Schou tager over:

“Fiskeri er virkelig langt fra, hvad vi tidligere har lavet, og det giver os noget motivation, at det er et helt uberørt felt for os.”

Glemmer dog ikke deres andre sider

Selvom den nye side tager en stor del af makkerparrets tid, glemmer de dog ikke, at deres andre projekter.

“Ingen af vores andre projektet er færdige endnu. Der er stadigvæk meget at gøre for disse endnu. Derfor stopper vi heller ikke med at arbejde på dem, bare fordi vi har startet en ny side. I begyndelsen har vi naturligvis meget fokus på fishntips.dk, men vi kommer stadigvæk til at producere content og lave PR for de andre sider. Det er nødvendigvigt, hvis de skal vækste yderligere, og det er altså vores klare plan,” forklarer Jesper Nørskov Jensen.

Flere projekter i støbeskeen

Målet for Dild & Mand IVS er at bygge et stort affiliate-imperium op, og derfor har de flere sider i støbeskeen. Hvad nichen bliver næste gang, vil de dog ikke ud med.

“Nej, det holder vi os selv. Vi har erfaret, at folk ofte kaster os over de samme nicheer som os af en eller anden grund. Derfor vil vi give os den fordel at få et lille forspring med de næste projekter,” afslutter Casper Ellam Schou.

Leave A Reply

Your email address will not be published.