Gå glad i bad – med et nyt badeforhæng

0

Fotoprint, motiver og forskelligt design, har givet muligheden for masser af sjove badeforhæng. Og det har længe været populært, i indretningen på badeværelset. Alt lige fra smarte og skøre prints, sjov tekst eller fine fotos af natur motiver såsom palmer, sten, dyr, blade og blomster. Eller med LED lys, som tænder og slukker automatisk, ved lyde på badeværelset.

Der findes et kæmpe udvalg, i mange forskellige prisklasser og deraf selvfølgelig kvaliteter og materialer.

Her skal man så spørge sig selv; Vil jeg gerne skifte badeforhænget ud lidt oftere, måske i en ny lækker farve, motiv eller en helt ny stil til mit badeværelse? Eller går jeg efter det klassiske look, i en luksus kvalitet der holder i mange år?

Hvad vælger du? Jeg vælger…

Personligt er jeg mest til middelvejen! Jeg køber ikke de helt billige til 20 – 30 kr. men derimod dem i en lidt bedre kvalitet, som er lidt mere moderne og oppe i tidens trends, i prislejet omkring de 100 – 400 Kr.

Jeg elsker, når disse småting i indretningen bliver udskiftet. Jeg kan gå og smile for mig selv, glæde mig over disse ting bliver frisket op med en fiks ny farve, print eller andet design.

Et lille tip

Det er faktisk en kæmpe fordel, hvis du er praktisk, når du foretager nye indkøb til dit badeværelse. Fx at købe 1 sæt håndklæder og 1 badeforhæng til brusekabinen, der matcher i samme farve eller stil. På den måde, skaber du nemt et nyt, frisk pust i din badeværelsesindretning. Og endnu smartere er det, hvis du køber 2 forskellige matchende sæt. Det kunne være i 2 helt forskellige farver, der passer sammen med resten af dit badeværelsestilbehør, så kan du give nyt liv til indretningen og samtidig være praktisk, hver gang det ene sæt skal til vask.

Driller lyset på dit badeværelse?

På mange badeværelser er brusekabinen ofte i rummets hjørne. Måske er der ingen vinduer eller dårligt lysindfald. Her kan det være en god ide’ at vælge de lyse farver til dit bruseforhæng eller et helt transparent. Iøvrigt kan de transparente eller gennemsigtige være en ” sikkerhedsmæssig ” fordel for dig med børn. Når børnene bader i badekarret, kan du stadig holde øje med dem, samtidig med at du får ordnet andre småting på badeværelset.

Eksempler på sjove badeforhæng med motiver og print

  • Motiver med hunde
  • Motiver med selfie-katte
  • Motiver med hjort
  • Motiver med palmer og strand
  • Motiv med Brooklyn Bridge med LED-lys

Mulighederne er mange hvis du søger lidt rundt på nettet. Det kan være svært at vælge, men heldigvis er udvalget bredt, så der er noget for enhverv smag. Både i tidsløst neutralt design og med sjove foto- print og motiver.

Leave A Reply

Your email address will not be published.