Skal du bruge en advokat?

Vi kender det allesammen – vi indleverer en ting, der er gået i stykker, til et værksted men ender med en højere pris end aftalt. Pludselig er der ekstra gebyrer eller udskiftning af vildt dyre reservedele for slet ikke at tale om forsendelsesomkostninger begge veje. I de fleste tilfælde giver man bare op og betaler men nogen gange er beløbet så højt, at det er værd at kæmpe for.

Hvis man er rigtig skrap og fuldstændig inde i al forbrugerlovgivning så er det bare at smøge ærmerne op og komme i gang. Er man derimod som folk er flest – dvs. man ved ikke helt, hvilke rettigheder man har – ja, så kan løsningen være at kontakte en advokat. Åh nej, tænker du – en advokat koster en formue og salæret spiser hele det beløb, sagen drejer sig om. Advokater er slet ikke så dyre som du tror og hvis du begynder med at indhente 3 gratis tilbud, så kan du blot vælge det billigste og samtidig ved du, hvad den samlede udgift løber op i.

Bestil 3 gratis advokat tilbud

Topmotiverede advokatfirmaer modtager kunder overalt i nærheden af dig. Kvalitetsbevidste advokatfirmaer løser f.ex. disse opgaver: procesret, fremtidskontrakter, blokader og strejker og varemærker og design. Få svar på f.eks. følgende advokat spørgsmål:

  • Skal vi dele vores formuer, når vi flytter fra hinanden?
  • Må arbejdsgiveren opstille webcamera på arbejdspladsen?
  • Hvor længe gælder ophavsretten til gamle fotos?

Energiske og ansvarsbevidste advokatfirmaer vil være klar til at fremsende ideelle tilbud på advokatopgaven. Skaf en rutineret fagmand til at klare en arvesag i løbet af max 3 dage. Effektive advokatfirmaer løser for eksempel disse opgaver: fritidsskade, bestyrelsesarbejde, offentlig virksomhed og regnskabsanalyse. Inden for to-tre hverdage kontakter de tre mest velrenommerede advokatvirksomheder dig med deres overdådige supertilbud. Få en fagmand, der formår at klare sagen på 3advokattilbud.dk.

Har du brug for en boligadvokat?

Det er en ofte forekommende misforståelse, at mægleren deltager hvis køberen opdager fejl eller mangler ved huset efter at købet er afsluttet. Det er netop her en boligadvokat kan være anvendelig. Her er en sag på, hvornår du kan have brug forboligadvokat hjælp. Du har just købt et hus men er usikker på, hvorvidt mægleren har lavet en fejl. Kan du muligvis gøre krav gældende mod mægleren og hvis ja, så hvilke krav? Et godt råd er at forlange en skriftlig information fra ejendomsmægleren og derefter læse alle papirer nøje for bl.a. at få verificeret om mægleren kan gøres ansvarlig i tilfælde af, at hun har lavet fejl. 

www.realkreditraadet.dk – Brancheorganisationen for danske realkreditinstitutter, giver nogle gode statistikker på prisudviklingen og sammenligningsskema på realkreditinstitutternes omkostninger.

Beskatning af kontantlån

Kontantlån er omfattet af nogle særlige skatteregler, idet der med virkning fra 1/1-1996 blev indført en ny lov. Spørg evt en boligadvokat inden du køber. Den pålagde kontantlån en særlig skattepligt af eventuelle kursavancer (kursgevinster) ved en indfrielse af  lånet før udløb. Har låntager f.eks. optaget lånet til kurs 95 og det efterfølgende – fordi renten i samfundet er steget – kan indfries til f.eks. kurs 85, så giver det låntager en kursgevinst på 10 kurspoint. Reelt vil det sige, at falder renten, så risikerer man kurstab på grund af højere kurs på den restgæld, man skal indfri.

Stiger renten, så risikerer man beskatning af den kursgevinst, som opstår, fordi man kan indfri gælden til en lavere kurs. Kontantlån er således ikke specielt velegnet, hvis man kan forudse en førtidig indfrielse f.eks. i forbindelse med en såkaldt konvertering. Få 3 gratis tilbud på en billig advokat. Da bør man vælge det obligationslån, som ligger tættest muligt på kurs 100. Så det kurstab, som man på obligationslånet skal udrede kontant, bliver så lavt som muligt.