Findenkaereste.dk lancerer komplet sugardating-oversigt

Findenkaereste.dk, der vejleder danskerne omkring dating, har netop lanceret en komplet oversigt over sugardating-sider.

I over 1,5 år har findenkaereste.dk vejledet danskerne om dating og givet tips til at finde kærligheden. På siden finder man alt fra guides til at skrive den perfekte profiltekst til oversigter over datingsider og dating-apps. For nyligt lancerede de så også en oversigt over sugardating-sider.

”Sugardating er i løbet af de seneste år blevet en så stor ting, at det var uundgåeligt ikke at kreere en side med formålet om at skabe overblik over mulighederne inden for dette felt. Derfor har vi de seneste uger researchet inden for feltet og produceret content til den nye landingsside, hvor samtlige danske sugardating-sider præsenteres,” fortæller Jesper Nørskov Jensen, der er medindehaver af findenkaereste.dk.

Et farligt felt

Der er mange holdninger til sugardating, og rigtig mange kalder den datingform for gråzoneprostitution, og Jesper Nørskov Jensen har da også haft sine betænkeligheder ved at beskæftige sig med emnet.

”Der findes en del, som har rigtig stærke holdninger til sugardating, og nogle sidestiller det med prostitution, hvilket er noget, som vi naturligvis ikke ønsker at fremme. Sugardating-feltet er dog ret så mudret, og man kan sugardate på mange forskellige måder, hvilket vi også redegør for på vores ny landingsside,” fortæller Jesper Nørskov Jensen, hvorefter han fortsætte:

”Vi ligger heller ikke skjult på, at sugardating kan få store psykiske konsekvenser. Man skal derfor sætte sig grundigt ind i, hvad det indebære at sugardate, og det kan man blandt andet på vores side, hvor vi blandt andet dykker ned i, hvorvidt sugardating og prostitution kan sidestilles.”

Mere eller mindre komplet nu

Findenkaereste.dk er næsten komplet efterhånden. Der er dog nogle enkelte hængepartier, som ejerne bag regner med at få styr på i indeværende måned.

”Vi vil jo gerne være den førende ekspert inden for dating. Derfor har vi også i sinde at anmelde samtlige danske datingsider. Det er en proces, som vi startede for lang tid siden, og som desværre er gået lidt i stå, hvorfor vi stadigvæk mangler at anmelde et par sider. Jeg håber meget, at vi kan få styr på dette i løbet af denne måned, og så er siden mere eller mindre komplet,” fortæller Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

”Eller… Helt komplet bliver den jo aldrig, da vi har i sinde at dele nyheder inden for dating og kærlighed. Kommer der noget banebrydende forskning eller nyt, skal vi naturligvis afdække det, men grundmassen til siden vil altså kunne anses som færdig, når vi har fået styr på de sidste anmeldelser.”