Spar penge med en Årsrejseforsikring

0

Rejser du flere gange om året, så kan der være penge at spare med en årsrejseforsikring fremfor en enkeltrejseforsikring, som man tegner for hver enkelt rejse. Årsrejseforsikringen er en årlig rejseforsikring, der sikrer dig ved uheld og ulykker på dine rejser i udlandet.

Hvornår skal jeg vælge en årsrejseforsikring?

Din rejseaktivitet afgør i mange tilfælde hvorvidt årsrejseforsikringen er det bedste alternativ for dig. Rejser du flere gange om året, er det rart at kunne tage af sted, uden at skulle tænke på at tegne en ny rejseforsikring. Omvendt er enkeltrejseforsikringen mere hensigtsmæssig, hvis du blot skal på en enkelt udenlandsrejse i løbet af året. Såfremt du rejser på mere end en enkelt rejse om året, så kan det ofte betale sig at tegne en årsrejseforsikring. Der kan dog være undtagelser.

Hvad dækker årsrejseforsikringen?

Hos Dansk Rejseforsikring dækker årsrejseforsikringen dig på alle dine rejser med varighed på 30 dage, imens selve forsikringen gælder i en et års periode hvorefter den kan fornyes. Det betyder, at du kan rejse så meget du vil i løbet af et år, så længe den enkelte rejse ikke overstiger 30 dage, og være dækket af rejseforsikringen.

Med en årsrejseforsikring fra Dansk Rejseforsikring er du forsikret mod omkostninger, hvis du bliver syg eller skadet på rejsen. Du er også dækket for omkostningerne, hvis du får behov for hjemtransport med ambulancefly.
Er din tilskadekomst eller sygdom af alvorlig karakter, så dækker Dansk Rejseforsikring også, at dine nærmeste pårørende kan rejse ud til dig. Her bliver både ud- og hjemrejse dækket. 
Såfremt du bliver syg under rejsen, så bliver du kompenseret for ødelagte feriedage.  

Du bliver også godt forsikret imod tyveri på rejsen, eller hvis du ved et uheld forvolder skade på andre personer eller deres ejendele under rejsen – den såkaldte ansvarsforsikring. Din bagage er også forsikret.

Læs mere om dækninger med en årsrejseforsikring fra Dansk Rejseforsikring.

Bemærk, at du skal vælge dækningsområde når du køber en rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring – Europa (EU, (inkl. England) og EØS-landene) eller Verden (Cuba en undtaget).

Afbestillingsforsikring – Økonomisk tryghed ved aflysning af rejsen

Med en afbestillingsforsikring fra Dansk Rejseforsikring får du dine penge retur, hvis du fx bliver ramt af akut sygdom eller bliver alvorligt skadet forud for afrejse, og derfor ikke kan tage af sted. Du er også dækket mod:

  • Sygdom, alvorlig tilskadekomst eller dødsfald i familien
  • Du bliver opsagt fra din fuldtidsstilling
  • Du bliver udsat for indbrud i din bolig eller der opstår brand tæt på afrejsedatoen.

Husk at afbestillingsforsikringen skal købes før eller senest samme dag som du har købt rejsen. Læs mere om en afbestillingsforsikring fra Dansk Rejseforsikring.

Artiklen er udarbejdet af Dansk Rejseforsikring

Leave A Reply

Your email address will not be published.