Brug dansk lønsikring og skab øget tryghed

Har du nogensinde overvejet, hvis uheldet er ude og du fra den ene til den anden dag står uden arbejde?

Undersøgelser viser, at der er en stor sammenhæng mellem ens lykke og tryghed. Har man det trygt har man færre bekymringer, hvilket giver en mere fri, tryg og lykkelig hverdag.

En af de områder som kan være med til at skabe usikkerhed er, om man er sikret rent økonomisk og om man er sikret en månedlig indkomst, hvis man skulle miste sit arbejde, derfor vælger mange at melde sig ind i en a-kasse.

En a-kasse fungerer således: At du betaler et månedlig beløb hver måned, det kunne f.eks. være 500 kroner. Når du har været med i en a-kasse i en bestemt periode, så vil du automatisk få udbetalt en løn fra a-kassen, hvis du bliver fyret eller mister dit arbejde.

Hvis du fornylig har stiftet familie med hus, have, bil og børn, så kan det ramme en hårdt, hvis du fra den ene dag til den anden mister din faste indkomst. Selvom vi i Danmark har et socialt sikkerhedsnet, hvor vi alle bliver “reddet”, hvis det skulle gå helt galt, så kan en a-kasse være med til at sikre, at man får en fair indkomst, hvis man skulle miste sit arbejde.

Man får dog sjældent den samme løn som man fik, da man var i arbejde. En a-kasse udbetaler normalt omkring 18.000 – 25.000 kroner om måneden.

Du kan også vælge et lønsikring firma i stedet for en typisk a-kasse. Det kunne f.eks. være Dansk lønsikring der går udenom den traditionelle a-kasse.


De dækker lønninger op til DKK 91.000,- om måneden.
Og du har mulighed for at bevare 90% af din løn.


Dækning fra dag 1 (ingen karantæne eller selvrisiko)
Ingen krav om a-kasse, jobcenter eller fagforening.

Du kan læse mere om deres service og hvad de tilbyder her:
https://dansk-loensikring.dk.

På deres hjemmeside kan du finde en beregner og du kan selv se, hvor meget du skal betale om måneden for at kunne være med i deres lønsikring. De er placeret i Glostrup, så hvis du er fra København er det oplagt at tage et møde med dem, hvis du overvejer at bruge deres service.