3 tips til renovation af hus og have (2019)

0

Hus og have hitter som sjældent før. Faktisk bliver der købt og solgt, omlagt lån og deslige i en ratio, som sjældent er set før. Her på redaktionen har vi fundet 3 huskeregler der kan hjælpe dig med at gøre dit arbejde nemmere – på sigt og på nuværende tidspunkt.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

Det første råd er det et af de bedste råd jeg kan vi kan give jer – køb kvalitet. I disse klimatosse tider, er det rasende umoderne og købe noget der ikke holder til noget. Eksempelvis kan havebænke ret nemt gå i stykker, hvis ikke du køber et kvalitetsprodukt og havebænke er relativt ressourcekrævende at fremstille for miljøet, da der skal benyttes relativt store mængder træ og metal.

Gør det selv så meget som muligt – men kend dine begrænsninger

Det andet råd er et ret generelt råd for livet. Gør så meget du kan selv. Men kend dine egne begrænsninger. Du kan typisk slippe afsted med at lave det meste havearbejde selv, men det kan være problematisk (og ulovligt) selv at pille ved elinstallationer. Ligeledes kan du muligvis godt selv hænge lamper op, men det er ikke sikkert at du kan agere Frank fra Bonderøven og rejse et helt hus selv. Det er med dette, som det er med mange andre ting, en god ide at kende dine egne begrænsninger og på denne måde.

Research, research, research

Det siger måske sig selv for nogle. Men hvis man skal kaste sig ud i et projekt af en lidt større karakter. Så kan det være en fordel at lave dit hjemmearbejde, så du ikke står med håret i postkassen på et senere tidspunkt, fordi du ikke har fulgt “opskriften”. Hvis du bygger et hus, kan det være en fordel at researche på hvilke typer riste du skal bruge til den niveaufri adgang (og om niveaufri adgang i det hele taget er et krav i din bolig). Hvis du skal skifte toilet, kan det være en fordel at sørge for at det nye passer der hvor det gamle stod – inden du står med et hul i jorden.

Det var alt for os, hos os på redaktionen om husrenovering. Du kan med fordel tjekke denne artikel ud, som vi tidligere har skrevet. Den kan give dybere indsigt i at renovere hus og have

Leave A Reply

Your email address will not be published.