Outdoor grej og tøj skal vælges med omhu

Når du skal vælge dit outdoor grej til dine eventyrer, så er chancen, at bukser ikke er på toppen af listen. Bukser er jo bare bukser, korrekt?. Det er netop denne indstilling det svenske firma Fjällräven forsøger at gøre op med. Som trendsætter og innovatør i alt inden for trekking, vandring og andre udendørs aktiviteter, har fjällräven et par bukser og tights til enhver lejlighed. Holdbare, slidstærke og ganske behagelige at have på. En vindende kombination for mange eventyrlystne shoppere.

Den minimalistiske kæmpe

Abisko Trail Tight | Kan købes til ca. 893kr.

Fjallravens bisko Trail Tights
Fjällrävens kurvede pasform

Har du former i din form? Fjällrävens kurvede pasform tilbyder kvinder et par holdbare tights, der ikke blot giver dig den mest optimale pasform men også udtrykker kvalitet og rustikt design.

Hvad gør dem holdbare: Ved første øjekast, ser Abisko Trail Tight ikke meget anderledes ud end andre standard 4-vejs stræk leggings fremstillet i åndbart materiale. Men ved nærmere inspektion, er man ikke i tvivl om, at disse par tights er bygget til mere end blot en standard løbetur rundt om kvarteret. Til at starte med, så har de lommer. Ja lommer i tights, så du kan have en let snack med, nøgler eller andet nig nag. Derudover er de også udstyret med en slidstærk keramisk print ved siddeposition og knæer, som virkelig giver disse tights sin plads som en top beklædningsgenstand på trailen.


De åndbare trail/skov bukser

Abisko Lite Trekking bukser|Kan købes fra ca. 1200 kr.

Hvorfor vælge dette sæt bukser?: I varmt vejr og middel terræn, er shorts helt okay at bruge. Men hvis du skal ud på en eventyr i skoven, hvor krat, kravl og andet vil dig til livs – så har du brug for et par mobile bukser, der kan tilbyde dig beskyttelse uden at overophede dig. Det er præcis det Abisko Lite er lavet til. Materialet er Fjällrävens helt eget G-1000 letvægts materiale, som virkelig styrker kvaliteten af deres bukser.


Når kun det stærkeste outdoor grej er godt nok

Keb bukser| Kan købes fra ca. 1300 kr.

Fjällräven keb bukser, når dun det stærkeste materiale er godt nok

Hvad gør Keb linjen så speciel? Keb bukserne et fremstillet af Fjällrävens kraftfulde G-1000 Eco voksbart materiale og skræddersyet med stræk for maksimalt mobilitet. Der er Forstærkninger i sæde og knæ, sammen med flere lommer til kort, værktøj og andet grej. Med et utal af funktionsoptimeringer, kan man købe sig til bukser med udvidede låråbninger, slidser til knæskiver og lukninger ved ankelen mm. Det er altså muligt at omdanne næsten alle fjällräven keb bukser fra “godt klædt på” til “Et skjold mod naturen”, som passer til enhver udflugt.


Den gyldne middelvej for outdoor grej

Vidda Pro bukser| Kan købes fra ca. 1300kr.


Du skal vælge netop denne buks, fordi: Det er Fjällrävens mest alsidige, slidstærke trailebuks. Fjällräven Vidda Pro bukser er fremstillet af det slidstærke G-1000 materiale og har præformede knæ for maksimal mobilitet. Seks lommer gør dem mere end trail-værdige og lukninger ved anklen plus muligheden for at smide et par beskyttelsespads ned i slisken ved knæet, betyder at du kan tage disse par bukser med overalt, hvor Keb kan gå.