Find en professionel webdesigner til din næste hjemmeside

En hjemmeside er for de fleste virksomheder den første mulighed for at kommunikere til kunden, og det er derfor væsentligt, at din hjemmeside fremstår professionel og troværdig samt at den har et moderne design.

Alle personer, som er seriøse omkring deres hjemmeside, bør have en hjemmeside. Hvis du driver en lille eller mellemstor virksomhed, har du sikkert allerede en hjemmeside – og hvis du ikke har en endnu, er det bare med at komme op på dupperne.

Dog kan det dog for mange være svært at finde rundt på markedet for hjemmesider, og du kan nok nikke genkendende til, hvor uoverskueligt det er at finde den rette virksomhed til at stå for din hjemmeside.

Spørgsmål går ofte på: Hvilke typer hjemmesider findes der? Hvad er en WordPress hjemmeside? Har jeg råd til at hyre en specialiseret webdesigner? Og hvordan gennemskuer man lige de forskellige priser? Læs videre og bliv klogere på dine muligheder.

Fordele og ulemper ved en WordPress hjemmeside

Der findes forskelle på typerne af hjemmesider, som man ikke umiddelbart kan se ved at kigge på en hjemmesides design. En hjemmeside kan være baseret på en skabelon fra eksempelvis WordPress.

Når man bruger en skabelon, er det hurtigt  og nemt for en designer at lave en lækker hjemmeside, og det er ligeledes smertefrit for en udvikler at få hjemmesiden online, så dine kunder kan bruge den. Du kan også få en Specialdesignet WordPress hjemmeside til dine specifikke behov – dog skal du være opmærksom på, at prisen i disse tilfælde vil være noget dyrere.

Eksempel på hjemmeside design:

Et eksempel på et professionel hjemmeside designet af Nicolai Sørensen kunne være CharlotteSchou.dk.

Charlotte Schou er et strip og event bureau, og oplever stor forøgelse i kundehenvendelse gennem hjemmesider på folk der søger efter eksempelvis stripper i København eller resten af Danmark.

Webdesigner Nicolai Sørensen

Webdesigner Nicolai Sørensen specialiserer sig i både webdesign og WordPress hjemmesider. Derfor kan du få en samlet pakke, hvor det visuelle udtryk bliver personligt designet til netop dine ønsker.

Nicolai Sørensen går meget op i gennemsigtighed, og derfor kan du blandt andet benytte dig af den online hjemmeside prisberegner, som giver dig et helt konkret bud på, hvad din kommende hjemmeside kan koste. Prisberegneren er en god mulighed for at få et overblik over, hvad forskellige typer hjemmesider kan koste. På den måde undgår du at stå med spørgsmålet – hvad koster en hjemmeside?

Dog er digitale projekter som at designe en hjemmeside og udvikle den I WordPress altid forskellige, og de angivne priser i prisberegneren kan altså kun bruges som en indikation. Efter en fælles gennemgang af de specifikke behov for din hjemmeside, kan du få en endelig pris på projektet. Priserne hos Nicolai Sørensen ligger oftest mellem 10-20.000 kr.

Hvorfor skal du vælge Webdesigner Nicolai Sørensen?

Hos Nicolai Sørensen får du altid den højeste kvalitet. Du får bland andet:

  • Bedre brugeroplevelse: Du får skabt troværdighed og en bedre brugeroplevelse for dine kunder
  • En responsiv hjemmeside, som virker på mobilen: De fleste danskerne besøger hjemmesider fra en mobil. Derfor får du en fuldt responsiv hjemmeside
  • Flere henvendelse fra kunder: Du får en WordPress hjemmeside, der gør det enkelt for dine kunder at kontakte dig direkte fra hjemmesiden
Source Nicolai Sørensen