Danmarks bedste og billigste generatorer

0
Powergenerator med fjernbetjening

Er du træt af forlængerledninger der alligevel altid er for korte og lange ledninger der går i kluddermor, så er en generator til benzin fra Powergenerator.dk løsningen.

De lette generatorer kan levere al den power, du står og mangler, når du er i haven eller felten og skal svinge hækkeklipper, kanttrimmer eller andre elektriske apparater, der bare skal virke.

Du løber ikke tør for power

En generator til diesel eller benzin kan levere al den strøm du skal bruge til større projekter på byggepladsen, eller kan give strøm til lyskastere, så du kan arbejde i de korte vinterdage.

Du kan også få en generator med fjernbetjening, så du kan spare benzin til når det virkelig gælder, det er især praktisk hvis du står oppe på et stillads og skal starte generatoren. Alle generatorer fås med både automatisk og manuel start. 

100% ren strøm

Den strøm der leveres er af samme kvalitet som den du får ud af den lokale strømforsyning, idet der er monteret elektronisk AVR hvilket giver 100% ren sinus kurve som du kender det fra normal strøm

Powergenerator leverer generatorer fra 1500 op til 11.000 watt, har du brug for mere power, kan du sammenkoble flere generatorer, det er intet problem. Selve generatorerne produceres i østen efter en japansk model, der løbende er blevet forbedret med nye og bedre  komponenter.

Ikke kun til benzin

Er du mere til en digital generator eller en dieselgenerator er Powergenerator også leveringsdygtige i disse, der er også et stort sortiment af tilbehør og reservedele til generatorerne. En Powergenerator er ikke en brug og smid væk, hvis du passer på din generator kan den holde i mange år. Inde på hjemmesiden kan du finde tips og tricks til at forlænge levetiden for generatorerne. Forbrugstoffer som olie og olieadditiver fås naturligvis også i shoppen.

Hjælp og support

Du er altid velkommen med spørgsmål, faktisk kan du få al den rådgivning du ønsker uden at have købt. Husk det er bedre at spørge en ekstra gang i stedet for at brænde sin generator af pga misforstået stolthed. Det er altid klogt at holde øje med olieniveauet før man fyrer op for apparatet. 

En god ved af huset

Hvis strømmen i huset ryger, kan du starte din powergenerator op og lade den forsyne fryser og køleskab til strømmen er tilbage igen. Det kan hurtigt blive en god investering med en generator i huset. 

I øjeblikket er der fri fragt ved køb af en generator hos Powergenerator.dk Så slå til nu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.