Professionelle rammer til din virksomhed

Du har sikkert startet en virksomhed hjemme ved dig selv i dit eget hjemmekontor. Det er der ikke noget galt i, det har næsten alle, da det er et mindre sats end at skulle ud at leje et kontor eller erhvervslokaler. Men når du kan mærke på foretningen og ikke mindst på tallene at det går i den rigtige retning er det nok på tide at flytte hjemmefra og ud i den store erhvervsverden. Det er der du skal ud at kigge efter et kontor eller et kontorfællesskab hvilket at Syddanske forskerparker kommer ind i billedet de har haft mange start-ups lejet ind hos dem de sidste mange år, hvor mange af dem er blevet til succes. Det skyldes delvis at de har nogle gode faciliteter både i Odense, Kolding og Sønderborg. Det betyder at lejeren har muligheder ud over deres kontor, da man kan leje showrooms, værksteder og laboratorier bare for nogle dage hvis det er hvad der er nødvendigt. Derudover er det vigtigt for start-ups at have mulighed for at kunne netværke hvilket der er rig mulighed for på Syddanske forskerparkers områder.

Leje/booking af mødelokaler

Syddanske forskerparker udlejer også mødelokaler og konferencelokaler. Alle mødelokaler er gratis for lejere i den pågældende afdeling og der er ofte foredrag, som også er gratis for lejere i den pågældende afdeling. Hvis du ikke er lejer, kan du selvfølgelig leje et lokale i den tid hvor du har brug for det. Syddanske forskerparker har konference- og mødelokaler i Kolding, det hedder Pakhuset og er placeret lige ned til havnen så der er en smuk udsigt ud over vand og gode muligheder for gode pauser imellem møderne når man skal have noget frisk luft. Lokalernes størrelser er meget flexible da man kan rive mange af væggene til side og på den måde kan der blive plads til 128. når vores to største lokaler Lübeck og Bornholm, bliver slået sammen.

Tilbud til startups

Syddanske forskerparker har tilbud til start-ups, Så hvis du er i en start-up situation vil vi råde jer til at komme væk fra alt støjen fra hjemmet og komme ud i det rigtige erhvervsliv og mød nogle andre start-ups og se om I måske kan hjælpe hinanden med at når nye højder og få jeres virksomheder til at blive en succes!