En fremtidssikret og brandsikret stikkontakt

0

Hos Anderup El er elektriker på fyn, de eksperter i at sætte gennemtænkte installationer af stikkontakter op. Det betyder for dig hvis du vælger dem at du får mere energi ud af din kontakt fordi de er mere lufttætte og det gør er en stikkontakt bliver mere energieffektive. De sørger også for at sætte stikkontakterne op strategisk godt i forhold til hvordan rummene er inddelt.
Hvis Anderup El skal vælge stikkontakt, vælger de FUGA stikkontakter hver gang. Deres nye stikkontakter overholder allerede kravene for 2020. FUGA har kigget på fremtidens strømbehov og kan se at vi kommer til at skulle bruge flere og bedre stikkontakter. Især vores mobiltelefoner lader vi tit op med en form for USB tilgang, og der har FUGA forbedret brænd sikkerheden, så vi kan sove trygt imens vi lader vores mobiltelefon op. Så hvis du står og skal have skiftet stikkontakter ud eller er ved at bygge nyt hus vil vi her fra anbefale man får Anderup El til at sætte FUGA stikkontakter op

Lidt om Anderup El

Anderup El er en virksomhed, som har over 50 år på bagen. Når man er elektriker, er man håndværker ja, men også en servicevirksomhed og de lever at tilfredse kunder. Anderup el at serviceniveauet er vigtigt, ligesom det gode håndværk og den gode kvalitet.

For nyligt ansatte Anderup sin første EUX elektriker i historien. Han hedder Frederik Lorenzen og klarede sin uddannelse med topkarakter. Den nye EUX uddannelse er stærk fordi den giver eleven en solid fagligt afsæt til at varetage de mange spændende og udfordrende opgaver, der er i elbranchen.

Elektrikeren får et solidt afsæt til at gøre karriere både inden for det tekniske område, men også inden for ledelse, innovation og iværksætteri.


Besøg Anderups website her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.