Nyåbnet frisør i København K

0

Fonnesbek Hair slår dørende op og byder velkommen. Efter 10 års i Lyngby har Andrea Schyberg besluttet sig at åbne en ny frisørsalon i København K. Fokus kommer til at være på eksklusivitet og forkælelse.

Fonnesbek Hair er en kreativ frisørsalon placeret i København. Salonen er placeret 2 min. gang fra Rådhuspladsen. Med mange års erfaring og indsigt i de nyeste trends, kan de tilbyde lidt af det hele og mere til. Der er både de gængse ydelser som hårklip til både herrer og damer, men også de mere eksklusive behandlinger som Ombre, Balayage og babylights.

Som alle gode frisøer, så tilbyder Fonnesbek Hair en god kaffe og glas champagne hvis stemning er til det. Jeg vil på de kraftigste anbefale en tur ned igennem det gamle latinerkvater, for at slå et smut forbi Andrea og hendes smukke salon. Du kan finde deres kontakt informationer her:

Fonnesbek Hair – Frisør i København K
Studiestræde 24 st. th
1455
53 55 76 37
Her kan du få vasket hår.
Og ja, de er super dygtige til deres job
Leave A Reply

Your email address will not be published.